Tuorein sisältö

Nyt on joulumieltä! Nettiyhteisö löysi kadonneen konsolin omistajan: ''Rakastan tätä yhteisöä''

29.12.2017 klo 19.30 | Luettu: 3930 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Switchin kannettavuus oli tehdä tepposensa pelaajalle Saksassa, kun konsoli katosi Frankfurtin lentokentälle. Jouluisa tarina on kuitenkin saanut onnellisen päätöksen.

Frankfurtista Madridiin lentänyt Juan (Nimi muutettu) havaitsi Switchin puuttumisen lentokenttäbussissa. Laitetta ei löytynyt penkkien välistä eikä muualtakaan lähiympäristöstä. Edes ilmoitus kadotettujen esineiden toimipisteelle ei tuottanut tulosta.

Siinä missä kentän työntekijät eivät kyenneet auttamaan poloista, internet onnistui asiassa hetkessä. Kadonnutta konsoliaan (ja etenkin 55-tuntista Zelda-tallennusta sekä 33-tuntista Binding of Isaac -rupeamaansa) kaivannut mies päätti kysyä asiaa Redditissä.

”Kadotin Switchin Frankfurtin lentokentällä. Jos olet bussin kuljettaja, olisin ikuisesti kiitollinen ja tuon suklaata. Ymmärrän kuitenkin, että tällä on 0,000001% mahdollisuus onnistua.”

Joko prosenttiluku oli syvästi alakanttiin tai sitten Juan on varsin onnekas mies, sillä Reddit vastasi pulmaan hyvin nopeasti. Viestiketjun ensimmäinen kommentoija XxPyRoxXMaNiAcxX linkitti /r/NintendoSwitch-kommentin, jossa kerrottiin tarinan toisesta osapuolesta, Itchybunista.

”Löysin kadonneen Switchin. Onko kenelläkään ideaa siitä, kuinka voisin saada yhteyden omistajaan?”

Viestissä ei kerrottu aikaa eikä paikkaa. Vain hetkeä myöhemmin tuli kuitenkin yhteydenotto Juanilta. Omistajan henkilöllisyyden varmistamiseksi haluttiin tukullinen tietoja. Juan osoitti olevansa laitteen omistaja vastaamalla muun muassa kysymyksiin JoyConien väreistä, tallennetuista wifi-yhteyksistä, kaverilistan nimistä sekä konsolin sisällä olleesta pelikasetista.

”Kun olin vastannut kaikkiin kysymyksiin, Itchybun (Nimi muutettu) vastasi minulle '100 pistettä'.”

Konsoli siirtyy myöhemmin sovittavana ajankohtana vielä oikealle omistajalleen. Juan kertoi Kotakulle kuitenkin syvästä kiitollisuudestaan asian tiimoilta.

”Rakastan tätä yhteisöä aiempaakin enemmän ja etenkin sitä hienoa käyttäjää ja persoonaa, joka päätti etsiä ennemmin omistajan kuin pitää laitteen itsellään.”

Melkoista joulu- ja pelaajahenkeä, etten sanoisi.

V2.fi | Markus Mesiä
< Tankit vyöryvät liek... Overwatch-fanin teke... >

Keskustelut (2 viestiä)

infwetndf

29.12.2017 klo 21.17 5 tykkää tästä

Se oli oikeasti mun. Perkeleen mexico Juan varasti
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

25.03.2018 klo 16.39

Siellä mitään pelikasettia ole.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova