Tuorein sisältö

Nainen aikoo mennä naimisiin Tetris-pelin kanssa

11.01.2018 klo 11.00 | Luettu: 2999 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Otsikko kuulostaa Hullu maailma -palstan jutuilta, mutta oudosta aviolittoaikeesta ovat uutisoineet muun muassa Metro, Mirror, Sun, Nintendo Life ja Iltalehti. No, peliaiheinen uutinen on peliaiheinen uutinen.

Floridalainen 20-vuotias Noorul Mahjabeen Hassan, joka käyttää nimeä Fractal Tetris Huracan, haluaa mennä naimisiin Tetris-pelin kanssa, jonka kanssa hän on ollut suhteessa jo yli vuoden ajan. Naisen edellisiä kumppaneita ovat olleet muun muassa Pierre-niminen laskukone, Braxton-niminen oskilloskooppi sekä Portalista tuttu Companion Cube. Tetris on kuitenkin ensimmäinen, jonka kanssa suhde on tarkoitus virallistaa.

Fractal pelaa Tetristä päivittäin, nukkuu sen kanssa ja Metron mukaan suhde on myös intiimi (tyynyjä ja muita Tetris-esineitä). "Osa suhteen nautintoa on Tetris-rivien tyhjentäminen", kertoo nainen.

Fractal idenfitioituu objektiseksuaaliksi. Jokin aika sitten otsikoissa ympäri maailman esiintyi Erika Eiffel, joka on naimisissa Eiffel-tornin kanssa.V2.fi | Manu Pärssinen
< Yön kevyt peliaihein... Kaksi pelisarjaa oli... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lörsssö

11.01.2018 klo 11.57 6 tykkää tästä

Miksi tämmöisestä huomiohuorauksesta pitää edes uutisoida?
lainaa
ngvrionewihp

11.01.2018 klo 18.41

Tämä oli Kauniston uutinen

Onhan se silti hyvä että me täällä pelaajien kuplassakin tiedämme mitä kaikkea vielä tulee tapahtumaan. Jos Eiffel tornin kanssa voi mennä naimisiin niin sehän tarkoittaan että polygamia pitää sallia. Ja sadan vuoden päästä ihmiset ovat naineet kenkänsä, puhelimensa, hiuksensa aka merkki omistajuudesta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova