Tuorein sisältö

Monster Hunter: World ei päästä Switch-metsästäjiä jahtiin - tekijät paljastivat syyt ratkaisun takana

22.01.2018 klo 21.00 | Luettu: 1853 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja PC:llä hyvää pöhinää herättänyt Monster Hunter: World saa konsoleilla virallisen julkaisun tällä viikolla. Yksi laite on kuitenkin joukosta poissa. Pelin tuottajat Kaname Fujioka ja Yuya Tokuda IGN:lle sanaista arkkuaan syistä, joiden vuoksi Switch on jäämässä tästä hirviöjahdista paitsi.

Yksinkertaisin syy paljastuu kehitysajasta. Monster Hunter: World on ollut kehityksessä nelisen vuotta, eikä Switch ollut vielä tuolloin tiedossa. Myös vision toteutumisen laatu Nintendon konsolilla arveluttaa.

”Meillä ei ole mitään suunnitelmia Switchin suhteen tällä hetkellä. Osa syystä on siinä, että peli on ollut kehityksessä neljä vuotta. Kun teimme päätöstä alustavalinnoista, päätimme käyttää konsolisukupolven tehokkaimpia laitteita, jotka olivat tuolloin PlayStation 4 ja Xbox One. Päätös siis tehtiin ennen kuin Switchiä oltiin edes paljastettu.”

”Toinen syy on siinä, että päätämme mikä alusta on paras konseptiamme varten. Emme me tee kaikkea. Kyse on lähinnä siitä, että ”jos toteutamme tämän pelikonseptin, millä alustalla se toteutuu parhaiten?” Tässä tapauksessa PlayStation 4 ja Xbox One sopivat meille parhaiten.”

Switch on kuitenkin saanut Japanissa jo aiemmin oman Monster Hunterinsa. Monster Hunter XX ei kuitenkaan ole ainakaan nykytiedon valossa saapumassa Eurooppaan.

Monster Hunter: World ilmestyy PlayStation 4:llä ja Xbox Onella tammikuun 26. päivä. PC-versio seuraa syksyllä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Sonicin isä loikkasi... Futuristinen Laser L... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova