Tuorein sisältö

Nintendolla ollaan tarkkoja Mario-leffan kanssa: jos juoni ei miellytä, projekti ei toteudu

12.02.2018 klo 13.44 | Luettu: 1636 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mario-animaatioelokuva on tekeillä ja mukana ovat Nintendo, Shigeru Miyamoto sekä Itse ilkimys -elokuvien tekijät, mutta kaikki ei ole kuitenkaan lukkoon lyötyä, kertoo Gamespot.

Shigeru Miyamoto kertoi, että elokuva on ollut miehen ajatuksissa jo monta vuotta, mutta sen tekemiseen haluttiin mukaan elokuvanteon asiantuntijoita. Chris Meledandrin työtavat ja tehokkuus miellyttivät Nintendoa, joten häneen lopulta päädyttiin. Käsikirjoitus on kuitenkin vielä vahvasti tekeillä.

"Keskustelimme asiasta ja olemme molemmat sitä mieltä, että jos emme saa tehtyä jotakin mielenkiintoisia, luovumme koko hankkeesta", kertoi Miyamoto. "Olemme tavanneet jo monta kertaa käsikirjoituksen tiimoilta ja asiat etenevät. Asioista tiedotetaan lisää kunhan aikatauluista on saatu sovittua."

Suunnitelmana on saada elokuva teattereihin ennen Tokion olympialaisia 2020.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Vihdoin uusi kurkist... Upeiden Division-kuv... >

Keskustelut (2 viestiä)

owhegnviofvh

14.02.2018 klo 18.24

Kysymys, miellyttikö alkuperäisen leffan juoni? Plus ei Mariossa ikinä ole mitään juonta ollut, edes Super Mario Super Showssa. Tärkeää on vaan maisemat ja musiikki

Tästä voisi ihan hyvin tehdä sellaisen taiteellisen "mykkäelokuvan" jossa Mario juoksee ja loikkii vaihtuvien värikkäiden maailmojen läpi, kamerakulmien kiertyessä sinne tänne. Voimakkaat, inspiroivat Mario-musiikit ja hyvin vähäinen määrä viittomakielidialogihuumoria
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

15.02.2018 klo 15.26

owhegnviofvh kirjoitti:
Kysymys, miellyttikö alkuperäisen leffan juoni?


https://www.geek.com/wp-content/uploads/2017/11/mario-movi
Muokannut: iNdo 15.02.2018 klo 15.27 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova