Tuorein sisältö

Videoilla Suomen pelimuseon simulaattoripäivä

15.02.2018 klo 04.00 | Luettu: 2718 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Ilmailua ja lentämistä voi harrastaa kotonakin, niin yksin kuin internetin kautta muidenkin kanssa. Pelimuseon lentosimulaattoripäivässä 21.10.2017 tutustuttiin kotikonstein tapahtuvaan lentämiseen ja siihen, kuinka sinitaivaille voi nousta niin vanhan ajan kuin nykypäivän sotakoneilla, purjekoneilla tai matkustajakoneilla. Virtuaalisilla taivailla ei huono keli haittaa!

Lentosimulaattorit ovat kovista laitevaatimuksistaan huolimatta yksi vanhimmista videopelien muodoista. Tietokoneiden laskentakyky valjastettiin jo digitaalisten pelien alkuaikoina ilmailutarkoituksiin, ja matka noista vuosikymmenien takaisista pikselimötkäleistä nykyajan upeisiin, lähes fotorealistisiin simulaattoreihin onkin ollut vauhdikas ja näyttävä.
Jukka O. Kauppinen yritti puristaa genren historiaa Suomen pelimuseon simulaattoripäivässä yhdeksi järkevänmittaiseksi esitykseksi.

Checkpoint TV esittää: Pelimuseon simulaattoripäivä

© 2017 Mediapalvelut
Yhteistyössä: V2.fiSimulaattorilentämistä on monenlaista - ja yksi tapa harrastaa sitä on lentää sotalentoja internetissä, muiden ihmisten kanssa ja muita vastaan. Online-simulaattorit ja -morpit saapuivat Suomeen vuonna 1994, ja maassamme onkin ollut siitä lähtien hyvin aktiivinen nettisotalentäjäyhteisö. Ilmaan pääsee niin ensimmäisen maailmansodan härpäkkeillä, toisen maailmansodan koneilla ja nykyaikaisillakin fööneillä.


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< THQ Nordic teki kova... Stadion tärisemään! ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Crotale

15.02.2018 klo 20.38

Asiallinen historiikki. Jälleen oppii uutta, fiilis simujen alkuajoista tuli kyllä melkein käsin kosketeltavaksi. Suuret propsit! Kunhan alkujännitys karisi niin homma toimii.
lainaa
jmp

15.02.2018 klo 21.14

38.18 min. pääsikö se Jenkkilentäjä myös takaisin? Äijä ollut ihan godsmacked, että miten lennetään porukassa, niin kait hänet saateltiin kohteliaasti kotiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova