Tuorein sisältö

Työntekijöiltään peliarvosteluita tilannut pelistudio bannattiin Steamista

15.02.2018 klo 16.00 | Luettu: 2625 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Polygon kertoo, että Insel Games -nimisen pelistudion tekemät pelit Guardians of Ember ja Wild Buster: Heroes of Titan on poistettu Steamista. Valve päätyi tähän ratkaisuun, kun tuli ilmi, että osa pelien saamista positiivisista arvioista oli firman työntekijöiden kirjoittamia.

Joulukuussa Redditissä julkaistiin ruutukaappaus Insel Gamesin toimitusjohtajan Patrick Streppelin lähettämästä sähköpostista, jossa sanottiin mm. seuraavasti: "Yksi ongelmistamme on, ettei pelillämme ole arvosanaa. Tällä hetkellä meillä on vain kuusi arviota. Jos lasken työntekijämme... meitä on enemmän kuin kuusi." Sitten hän kehoittaa työntekijöitä ostamaan Wild Busters -pelin ja jättämään siitä positiivisen arvion. Jos joku ei halunnut näin tehdä, asiasta "keskusteltaisiin henkilökohtaisesti ja yksityisesti". Joulukuussa arvioita alkoikin sitten pelille ilmestyä.

Insel Games on nyt julkaissut aiheesta lausunnon, jonka mukaan "20 työntekijälle oli vain tarkoitus painottaa, kuinka tärkeitä peliarviot ovat pelille Steamissa ja että jos peli ei menesty, firmalle voi käydä köpelösti". "Tarkoitus oli innostaa tukemaan peliä, kertomaan siitä sukulaisille ja ystäville, jotta saataisiin lisää arvioita."

"Aiomme jatkaa Guardians of Emberin ja Wild Busterin hiomista. Haluamme saada takaisin pelaajien luottamuksen ja keskustelemme Steamin kanssa tästä tapauksesta."
V2.fi | Manu Pärssinen
< Eikö The Evil Within... Blizzard tarjoaa pit... >

Keskustelut (3 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

15.02.2018 klo 18.14 6 tykkää tästä

Siisti työpaikka. Varmaan vessapaperitkin pitää tuoda kotoa. Ja nyt ei kuin pökäostoksille, kun ripalit on jo housuissa.
lainaa
ebun

16.02.2018 klo 10.36

Varmaan aika paskoja pelejä ollu :D
lainaa
tyytyväinenasiakas

08.03.2019 klo 16.44

Ostin Wild Busters pelin ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Tämähän on todellinen mestariteos ja mahdollisti ehkä yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä, joita olen koskaan pelannut. Ostin pelin myös kaikille ystävilleni ja sukulaisilleni, jotta hekin pääsisivät jakamaan tämän upean kokemuksen kanssani. Arvosanani: AAA++++
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova