Tuorein sisältö

Cyberpunk 2077 -tekijöiltä huojentavia ja valitettavia uutisia: mikromaksut ja moninpeli eivät ole mukana

23.03.2018 klo 18.00 | Luettu: 3362 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


The Witcher -trilogiastaan tutun CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -teosta odotellaan vesi kielellä. Nyt teoksesta on saatu tiedonmurusia, jotka paljastavat suutarin pysyvän lestissään.

Studion johtaja Adam Kicinski kertoi konfrenssin yhteydessä, että vaikka studio on maininnut moninpelioption aiemmin avoimena, Cyberpunk 2077 on nykytiedon mukaan pääasiassa yksinpeli.

”Aiomme tuoda pelaajille valtavan tarinavetoisen roolipelin ihan samalla tavalla kuin The Witcher 3:n tapauksessa. Mitä tulee tuleviin laajennuksiin? En haluaisi kommentoida sitä, mutta en aio sanoa etteikö nettipuolen mukaantulo olisi mahdollista, sillä olemme jo aiemmin sanoneet haluavamme integroida online-ominaisuuksia peleihimme.”

”Pohdimme toki kaikkea mahdollista, mutta tällä hetkellä emme ole vielä puhumassa Cyberpunkista. Aiomme puhua ennenkaikkea syvällisestä tarinavetoisesta roolipelistä, joka on tehty yksinpelaajille ja ilman mikromaksuja tai mitään muutakaan piilotettua sisältöä.”

”Vaikka tästä tulee täysin erilainen peli kuin mitä The Witcher 3 oli tuntemattomista hahmoista ja futuristisesta maailmasta lähtien, lopputuloksesta tulee hyvin The Witcher 3:n kaltainen: valtava yksinpeli, jonka saa ostettua yhdellä maksusuorituksella.”

Kuulostaa hyvältä, eikö?


V2.fi | Markus Mesiä
< Ylistetyiltä suomala... Tänään ilmestynyt Ni... >

Keskustelut (3 viestiä)

YksinPelaaja

23.03.2018 klo 18.11 23 tykkää tästä

Molemmat olivat loisto uutisia!
lainaa
aerbrf

23.03.2018 klo 22.17 11 tykkää tästä

Hyvä että joku tekee vielä ison budjetin tarina vetoisia yksinpelejä.Noita live service online mikromaksu roskaa on tullut jo ihan tarpeeksi.
lainaa
Glxblt

24.03.2018 klo 20.28 6 tykkää tästä

Valitettavia? Onko arvon toimittelija joku väkisinmaattujen monipeliosioiden tai mikromaksujen ystävä?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova