Tuorein sisältö

Splinter Cellin Sam Fisher hiipii Ghost Recon Wildlandsiin

10.04.2018 klo 13.05 | Luettu: 2138 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ubisoft on julkistanut Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsiin laajennustehtävän, joka palauttaa Sam Fisherin peliareenoille. Splinter Cell -peleistä tuttu agentti astuu Bolivian maaperälle suorittamaan huippusalaista operaatiota.

Sam Fisherin erikoistehtävä ilmestyy tänään 10. huhtikuuta (PC, PS4, X1) ja on ilmainen. Lisäksi edessä on Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands -ilmaisviikonloppu 12.-15. huhtikuuta 2018. Ilmaisviikonlopun aikana on mahdollista pelata sekä peruspeliä, Ghost War PvP -pelitilaa ja Predator-tehtävää että Sam Fisherin sisältävää Special Operation I -pelitilaa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< LawBreakers-studiolt... SEGA haluaa palata k... >

Keskustelut (3 viestiä)

MitäEhmettiä

10.04.2018 klo 14.49 2 tykkää tästä

Ironside teki comebackin!
lainaa
oeigwbvghiov

10.04.2018 klo 18.01

Nyt jätti aika sekavat tunnelmat. Sam ja Ironside on ehdottomasti pelimaailman Top 5 hahmoja, mutta tämä vaikutti lähinnä räiskintä-murhapeliltä. Sam näytti ja kuulosti palkkatappajalta

Toki ei tässä Blacklistinkään jälkeen muuta odottanut. Ne puolustusministeriöön livahdukset ja arkistokaappien penkominen sillä riskillä että jos joku näkee sut niin seuraus on kolmas maailmansota jäivät 00-luvulle. Nekin taisi tapahtua osin vahingossa koska silloin kulmaräiskintä ei ollut kenelläkään edes mielessä

Indiet ovat tuoneet monta hyvää vanhaa nichettä takaisin, mutta stealthia ei näytä yksikään pikkufirma osaavaan
lainaa
Herpertti

10.04.2018 klo 20.14

No niin huomio kaikki tiimijonneilu"pelien" urheat ahertajat, jyystäkää tätä nyt kunnolla niin saadaan uutta Splinter Celliä julkaisuun.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova