Tuorein sisältö

Entinen Pleikka-pomo pohdiskelee PlayStation 5:ttä

12.04.2018 klo 16.12 | Luettu: 4985 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Polygon on jutustanut entistä PlayStation-pomo Andrew Housea sen tiimoilta, mahtaisiko mies tietää jotain viitos-Pleikkarista.

House uskoo, etteivät konsolit häviä kaupoista aivan pikapuoliin. Tuhoahan ennusteltiin jo vuonna 2013. Hänen mukaansa on todennäköistä, että PS4:n seuraajaa kehitellään tällä hetkellä 'laboratorioissa'. Hän on myös sitä mieltä, että sukupolvien välinen aika pitäisi olla pidempi, kuin mitä ne ovat menneisyydessä olleet.

PS2:n ja PS3:n välissä oli kuusi vuotta, PS3:n ja PS4:n seitsemän vuotta. PS4 on nyt ollut markkinoilla 5 vuotta, mutta PS4 Pro todennäköisesti venyttää aikaa seuraavaan sukupolveen entisestään. Analyytikot ennustavat vuotta 2020 tai 2021.

House on myös sitä mieltä, etteivät pelilevyt katoa, sillä maailmassa on monia markkina-alueita, jossa se vaihtoehto on lähes välttämätöntä olla.

Jäädään siis odottelemaan. Pariin vuoteen ei siis välttämättä tarvitse kauppaan rynnätä, vaikka huhuja ensi vuodesta jokin aikaa sitten pyörikin.






V2.fi | Manu Pärssinen
< Suomi vastaan Ruotsi... Vanha tuttu jättimie... >

Keskustelut (5 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

12.04.2018 klo 17.22 2 tykkää tästä

PS4 ei tuottanut 3:n jälkeen minkäänlaista wow-efektiä. Aikaväli oli siis liian lyhyt. Mielestäni Pro-pelleily on paljon parempi ratkaisu, kuin puskea markkinoille väkisin uutta polvea.
lainaa
Make

12.04.2018 klo 17.28 4 tykkää tästä

Ei Sonylla ole mitään kiirettä tuoda uutta laitetta. Markkinajohtaja, joka määrää tahdin ja tiedossa on mahtavia yksinoikeuksia ensi vuodellekin.
lainaa
rngwovwi

12.04.2018 klo 18.43 3 tykkää tästä

Ei aiheuta wow-efektiä koska jo ajat sitten saavutettiin sellainen taso että ei ensisilmäyksellä huomaa eroa.

Vielä silloin kun oli tottunut pleikkaykkösen palikoihin ja paljastettiin 3D-tason GTA, vapaan lähikameran Final Fantasyt, Resident Evilit joissa möröillä oli oikeasti kasvot jne niin ei kestänyt edes sekunnin tuhannesosaa tajuta sitä eroa.

Nyt siihen tajunnan räjäytykseen vaaditaan suunnilleen GTA jossa pääsee kaikkien talojen sisään, tekoäly joka oikeasti on erottamaton ihmispelaajista tai VR joka on muutakin kuin epämääräistä heilumista ja teleporttailua. Ehkä seuraava konsolipolvi mahdollistaa kunnollisen No Man's Skyn ja nämä tämäntämmöset.

Lisäksi kun CODit, Bäfät sun muut kelpaavat sellaisenaan vuodesta toiseen niin eteenpäin puskeminenkin on harvojen kontolla
lainaa
sdfsadfasfsdf

13.04.2018 klo 08.26

Jep, seuraava laite saa todennäköisesti jo kunnolla kiinni 4K:sta ja sitten ei ole oikein näkyvissä mitään uutta pelisaralla, vaikka olisi minkälainen mylly. Eli wow-efektejä ei ole enää tiedossa, ennen kuin tekoälyohjelmointi alkaa kehittyä tosissaan. Joo, aina saa lisää shadereitä ja efektejä mutta pelkkä grafiikka ei enää tule tekemään mitään ihmeellistä.
lainaa
Voihan

13.04.2018 klo 14.22 1 tykkää tästä

Tämä sukupolvi on surullinen. Niin paljon potentiaalia, mutta suurin osa tuotoksista on kaikenlaista remake hd paskaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova