Tuorein sisältö

Suomipeliklassikko Areenasta tehtiin lautapeli

13.04.2018 klo 14.00 | Luettu: 4973 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Suomalaisen indiepeliskenen - niin sanottujen suomipelien - historiasta löytää monta herkullista makupalaa, mutta aivan kaikki ei ole pelkkää historiaa. Museaalisuudestaan huolimatta esimerkiksi Seppo Suorsan luoma Areena/Gladiator Manager -pelisarja on yhä kuvioissa mukana. Ja nyt siitä on tehty lautapeli.

Suorsan Areena-pelisarjassa ohjastetaan gladiaattorijoukkuetta matkalla kohti mainetta, mammonaa ja luunmurtumia. Sen tuorein digiversio, Areena 7, on ilmaiseksi verkkoselaimella pelattava taktiikkapeli, mutta ihan kaikkein uunituorein painos on Mesenaatti-palvelun kautta rahoitettu lautapeli Arena: Gladiator League.

Lautapeli on helposti opittava ja nopeatempoinen gladiaattoritaistelupeli kahdesta neljälle pelaajalle, jossa näiden tarkoitus on rakentaa gladiaattorijoukkue ja voittaa kivikovan gladiaattoriliigan mestaruus. Pelissä on mukana eeppisiä loitsuja, legendaarisia aseita ja tietenkin myyteistä tuttuja sotureita. Suoraan kansainvälisille markkinoille tähdätty oiva seurapeli sisältää suomalaisessa Mesenaatti-versiossaan toki vähän extraakin.

Jos kuulostaa kiinnostavalta, niin ohessa voi ihastella kun JOK höpöttää vähän pelistä ja tutustuu boksin sisältöön:Lisätietoja: https://areenapelit.fi/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Rainbow Six Siege va... Noitametsä hirviöine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova