Tuorein sisältö

Neo Geo Mini paljastui? Pieni söpö pöytäarcade, jossa on oma näyttö ja 40 klassikkopeliä

04.05.2018 klo 08.46 | Luettu: 3399 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


IGN kertoo, että SNK Neo Geo Mini on nyt paljastunut - ei juhlavuottaan viettävän SNK:n toimesta, vaan nimettömän tietovuotajan.

Kyseessä on pöydällä pidettävä pieni arcadekabinetti, jossa on 3,5 tuuman näyttö ja jonka voi kytkeä myös televisioon HDMI:n kautta. Sen sisuksissa on 40 SNK:n klassikkopeliä, mukaan lukien The King of Fightersit ja kolme Metal Slug -peliä.

Hintaa ja julkaisuaikaa pitänee odottaa viralliseen julkistukseen asti - se saattaa tulla tämän vuodon jälkeen hyvinkin pian. Spawn Wave kertoo laitteesta alla olevalla videolla.

V2.fi | Manu Pärssinen
< God of War jyräsi Pl... Aivan pieni lisämais... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

06.05.2018 klo 14.48

Toivottavasti kuluttajat innostuvat tuollaisesta näytöllisestä mallista niin paljon että tekevät näytöttömänkin. Jotenkin lelumaisen näköinen tuo kokonaisuus, vaikka 3,5 tuuman näyttö kertoo että se ainakin voisi olla ihan kompaktin kokoinen. Etenkin tuo sininen osa näyttää siltä että sen pitäisi olla irrotettavissa. Ja niin kuin aina, raspberry pi -koneella tai vastaavalla tuollaisen voi tietenkin tehdä jos ei näytöstä tykkää, tiedän. Viralliset lisenssit peleistä kuitenkin on aina plussaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova