Tuorein sisältö

Battlefield V palauttaa sarjan juurilleen ja väistää Battlefront 2 -vihamyrskyn kaltaiset miinat

24.05.2018 klo 09.00 | Luettu: 3263 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


EA ja DICE esittelivät eilen illalla Battlefield V:n tulevaa antia. Luvassa on toisen maailmansodan taistelut värikkäässä ja intensiivisessä paketissa. Alle on rustattu tärkeimmät tiedot, mutta lähetyksen voi katsoa kokonaisuudessaan uutisen alla olevalta videolta.

Tärkein paljastus vahvisti huhut teoksen ajankohdasta todeksi. Tekijätiimin luova johtaja Lars Gustavsson totesi studion kaivanneen paluuta juurilleen.

”Olemme kaivanneet jo pitkään paluuta tähän aikakauteen. Halusimme mennä sinne mistä Battlefield alkoi. Tämä on paluu kaiken alkuun uusien mahdollisuuksien kera.”

Toisen maailmansodan taistot on käyty vuosien saatossa läpi moneen otteeseen, joten DICE on pyrkinyt ottamaan teokselleen uuden hajuraon. Tekijöiden pyrkimyksenä on tuoda pelaajille tapahtumia, joita ei ole nähty, kerrottu eikä pelattu. Tarinaa kerrotaan War Stories -kokelman myötä, joka vie pelaajat ympäri Eurooppaa.

Pelaajia taatusti lämmittävä ilmoitus on kausipasseista ja mikromaksuista luopuminen. DICE on ottanut Battlefront 2 -vihamyrskyn tosissaan, joten Battlefield V:n suhteen ei voi ostaa rahalla mitään sellaista, mikä vaikuttaisi pelaamiseen mitenkään.

Pelillisesti merkittävin uudistus on pyrkimys painottaa taisteluryhmän merkitystä. Esimerkiksi haavoittunut sotilas ei parane täysiin voimavaroihin ilman lääkintämiehen apua.

Battlefield V julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle lokakuun 19. päivä. Moninpelistä kerrotaan lisää EA:n E3-esityksen tiimellyksessä.V2.fi | Markus Mesiä
< Tässä on Battlefield... Naissotilas sai Batt... >

Keskustelut (2 viestiä)

IsoMahaMatti

24.05.2018 klo 14.40 1 tykkää tästä

LOL :-) Ei mulla muuta. :-))
lainaa
sepposeps

25.05.2018 klo 03.17

Naisia robottikäsillä. Battlefield V agina

lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova