Tuorein sisältö

Kiinalaisjätti osti jättisummalla osuuden Bungiesta - Destinyn kehittäjiltä huojentavia kommentteja pelaajille

03.06.2018 klo 17.00 | Luettu: 2149 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Destinystä ja Halosta parhaiten tunnettu Bungie on ilmoittanut muutoksista yhtiön omistuksessa. Kiinalaisen NetEasen kerrotaan hankkineen osan peliyhtiöstä.

Bungien tiedotteessa ei määritellä kauppahintaa tai -osuutta, mutta yhtiön edustaja on kertonut Wall Street Journalille summan olleen noin 100 miljoonaa dollaria.

Tiedotteessa painotetaan, että kauppa ei vaikuta Destinyn kehitykseen tai tulevaisuuteen. NetEasen rahoituksella pyritään kuitenkin luomaan uusia seikkailuja ja maailmoja.

”Tuore yhteistyömme NetEasen kanssa auttaa meitä tutkimaan kokonaan uusia mahdollisuuksia. Heidän kokemuksellaan voimme rakentaa uusia maailmoja ja kutsua sekä uusia että vanhoja pelaajia mukaamme.”

”Jos olet Destinyn pelaaja, tämä uutinen ei vaikuta harrastukseesi mitenkään. Destiny on kokemus, joka kasvaa vielä monien vuosien ajan. Jatkamme Activisionin kanssa työskentelyä edistääksemme maailmanlaajuista yhteisöämme ja saadaksemme uusistakin pelaajista Guardianeja. Omistautumisemme ei muutu tämän ilmoituksen myötä. Meillä on suuria suunnitelmia Destinyn tulevaisuutta varten, ja kerromme niistä lisää tulevien viikkojen aikana.”

Kiinalainen NetEase toimii monien länsimaisten lisenssien ja nimikkeiden parissa aina Overwatchista World of Warcraftiin.V2.fi | Markus Mesiä
< Xboxin pelipassiin m... Red Dead Redemption ... >

Keskustelut (1 viestiä)

tudhcjchf

03.06.2018 klo 18.49 2 tykkää tästä

ha sama ilmoitus oli activisionin yhteydessa ja vartin paasta marty sai potkut
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova