Tuorein sisältö

Zombien perään laahustettiin merirosvoelämää verkkaisemmin, mutta State of Decay 2 ylsi silti vikkelästi miljoonasuosioon

06.06.2018 klo 13.00 | Luettu: 2698 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Microsoftin alustojen kevään keskeisiin julkaisuihin lukeutuva State of Decay 2 on menestynyt mainiosti. Teoksen kerrotaan ylittäneen kahden miljoonan pelaajan rajapyykin vajaassa kahdessa viikossa. Juhlan kunniaksi tekijät ovat paljastaneet tukun tilastoja pelaajien menestyksestä.

Kahden miljoonan pelaajan saavuttamista on helpottanut pelin saaminen sekä perinteisenä ostettavana versiona että osana Xbox Game Passia. Samainen kombinaatio on ollut keväällä menestyksekäs, sillä Sea of Thieves nousi maaliskuussa Microsoftin kaikkien aikojen nopeimmin myyneeksi uudeksi pelijulkaisuksi samaisella keinolla. Piraateilla meni kahden miljoonan pelaajan saavuttamiseen viikko.

Xboxin pelipuolesta vastaava Aaron Greenberg kertoo blogiviestissään pelaajakansan saavuttamista uroteoista. Toistaiseksi pelaajat ovat saaneet teurastettua lähes kaksi miljardia zombia. Muita keskeisiä lukemia ovat yli 120 000 suoritettua yhteisötapahtumaa sekä noin kolmen päivän keskiarvoinen selviytymisaika.

State of Decay 2 on saatavissa Xbox Onelle sekä Windows 10:lle.


V2.fi | Markus Mesiä
< Kesäloma on alkanut ... NBA 2K -pelit täyttä... >

Keskustelut (2 viestiä)

PCKKA

06.06.2018 klo 14.08 2 tykkää tästä

On hauskaa huomata kuinka MS yrittää saada pelinsä näyttämään suosituimmilta kuin ne todellisuudessa ovat. Sea of Thievesissä uutisoitiin olevan miljoonia pelaajia, viikko julkaisun jälkeen peli oli käytännössä kuollut.

Gamepass on antanut MSlle uuden tavan sumuttaa pelaajia. Surullisinta tässä on se, että jotkut vielä lankeavat tähän ansaan viime E3 "console launch exclusive" fiaskon jälkeen.
lainaa
ievonofih

06.06.2018 klo 16.49 1 tykkää tästä

taa on vahan kuin vettel formuloissa. helppo se on saantoja muuttaa ja sitten riemuita vanhojen ennatysten rikkomisesta. nyt jopa se kaikista paskin paskapeli myy hirveasti kun sita vaan kokeillaan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova