Tuorein sisältö

Banjo-Kazooie 3 tulee jouluksi

28.03.2008 klo 21.00 | Luettu: 3690 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Vaikka sen viimeisimmät teokset eivät ole olleetkaan tajuntaa räjäyttäviä, on monilla kova luotto Rareen ja sen tulevaan Banjo-Kazooie 3 peliin.

NeoGaf-foorumeilta kantautuu nyt luotettava tieto siitä, että peli on tulossa joulumarkkinoille - varmasti ennen vuoden loppua. Samalla varmistui, että pelin pääsuunnittelija on Banjon isä, Gregg Mayles. Lähteen mukaan Banjo ei myöskään välttämättä näytä aivan samalta, kuin mitä internetistä on toistaiseksi saattanut projektiin liittyen löytyä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< GTA IV laajenee webi... Wiille kunnon roolip... >

Keskustelut (3 viestiä)

TaiZuuni

Rekisteröitynyt 01.06.2007

28.03.2008 klo 21.13

Rare vihdoin nousee taas samalle tasolle mitä se oli ennen?
lainaa
Dustin

Rekisteröitynyt 13.01.2008

29.03.2008 klo 01.28

TaiZuuni kirjoitti:
Rare vihdoin nousee taas samalle tasolle mitä se oli ennen?


Vähän epäilen. Rarelta on ennen Microsoftille siirtymistä lähtenyt paljonkin väkeä pois ja myös entiset omistajat, Stamperin veljekset jäivät kelkasta jo aikaa sitten eikä Raren pelit Microsoftin hankittua studion ole ainakaan parantuneet. Kameo & Perfect Dark Zero eivät vakuuttaneet.

Rare teki aikoinaan omaperäisiä pelejä. Ehkä olisi aika tehdä niitä uudelleen eikä keskittyä uudelleenlämmityksiin.
lainaa
ColdSkull

29.03.2008 klo 15.10

"Samalla varmistui, että pelin pääsuunnittelija on Banjon isä, Gregg Mayles."

Eihän tämä ole tiedetty kuin pari vuotta. :)

Rare on pelistudio, joka jakautuu eri ryhmille. Banjo Team on tehnyt vain yhden pelin Xbox 360:lle, ja se on Viva Piñata. mm. PDZ-roskaan kukaan Banjo tiimistä ei ole koskenutkaan, ja itseäni Banjo Team ei ole koskaan pettänyt. Tätä peliä on tekemässä ainakin muistaakseni täysin sama tiimi, mikä N64 aikoinakin oli. Tavallaan huvittavaa, että haukutte tämän etukäteen jo PDZ:n mukaan,vaikka näitä kahta peliä on tekemässä kaksi täysin eri ryhmää.

Kumma, että uutisessa ei ole ilmoitettu lainkaan teaser sivustosta, joka avattiin noin viikko sitten. Se päivittyy kuulemma "hyvin pian": www.banjo-kazooie.com

Ja vielä se, että ostin boxin tämän takia. :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova