Tuorein sisältö

E3: Juro mököttäjä, Babylonin romahdus ja tukku roolipelattavaa - tässä Square Enixin esitys pähkinänkuoressa

11.06.2018 klo 20.40 | Luettu: 3481 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Maanantai-illan E3-esitykset polkaistiin käyntiin Square Enixin tilaisuudella. Tässä tilaisuuden sisältö pähkinänkuoressa.

Kuten klassinen sanonta menee: ”naiset ensin myös E3-lavalle”. Ensimmäisenä vuoroon päästettiin Lara Croft ja Shadow of the Tomb Raider. Pelikuvassa keskityttiin toimintaan ja hiippailuun. Teos julkaistaan syyskuun 14. päivä.
Square Enix porskuttaa vahvasti myös verkkopelien rintamalla. Laran yksinpeliseikkailusta saatiin sujuva ponnahduslauta Final Fantasy XIV:n maailmaan. 4.3-päivitys kulkee nimellä Under The Moonlight.

Luvassa on myös vielä kesän aikana Final Fantasy XIV x Monster Hunter World -tapahtuma.Dontnodin luomus The Awesome Adventure of Captain Spirit esiteltiin jo eilen Microsoftin esityksessä, mutta kesällä ilmaiseksi julkaistava Life Is Strange -sivuosa sai ruutuaikaa myös Square Enixin esityksessä. Peli julkaistaan kesäkuun 26. päivä. Teos ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle.Seuraavaksi olikin aika palata roolipelien maailmaan. Syksyllä ilmestyä Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age sai värikästä maailmaa esittelevän trailerin. Peli ilmestyy syyskuun 4. päivä.Dragon Questin jälkeen oli eeppisyyden vuoro. Babylon's Fall on PlatinumGamesin kehittämä luomus, joka julkaistaan ensi vuonna PlayStation 4:lle sekä PC:lle.

Muilla alustoilla jo hyvän aikaa sitten nähty NiER Automata julkaistaan myös Xbox Onelle. Luvassa on kaikki aiemmin nähty lisäsisältö.
Switchille julkaistava Octopath Traveler sai niin ikään huomiota. Klassisten roolipelien hengessä tehty seikkailu tihkuu wanhojen hywien aikojen tunnelmaa.Ennen kuin roolipeliähky ehti yllättää, huomio käännettiin räjähdyksiin. Just Cause 4 paljastui jo ennen E3-messuja, mutta sehän ei estä pelin maisemien ja tunnelman esittelyä. Rico räjäyttelee Etelä-Amerikan fiktionaalisen kaupungin tuusannuuskaksi joulukuun 4. päivä.

Suomalaiset ja muut jurot miehet eivät puhu eivätkä pussaa, mutta moisesta ei yleensä ole pelejä tehty. Square Enix on korjaamassa puutteen uudella The Quiet Man -teoksellaan, jonka lyhyt esittelyvideo keskittyi antamaan nyrkistä pikkurikollisille ja muille veltoille lökäpöksyille.
Presentaation odotetuimman pelin vuoro saatiin hiljaisen miehen jälkeen, kun Kingdom Hearts III loikkasi ruudulle. Traileri ei kummoista uutta paljastanut, mutta ainakin tammikuun 29. päivänä julkaistava teos tuntuu yhä edelleen perin kiinnostavalta.Esitykset jatkuvat kello 23, kun Ubisoft marssittaa tulevat julkaisunsa näytille.

V2.fi | Markus Mesiä
< E3: myrskyisä Just C... E3: Assassin's Creed... >

Keskustelut (2 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

11.06.2018 klo 21.13

FFXIVn 4.3 tuli noin kuukausi takaperin, se monster hunter crossover oli se "uutinen".

Kaipasivat kait filleriä jotta saisivat edes sen puolen tunnin shown pystyyn.
lainaa
huuht

11.06.2018 klo 21.14 2 tykkää tästä

Square trollas ilmoittamalla esityksen kestävän tunnin :D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova