Tuorein sisältö

F1-kuskit joutuvat ajohommien lomassa median kynsiin myös virtuaalimaailmassa

05.07.2018 klo 20.00 | Luettu: 1220 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Nykyaikainen F1-sirkus on mylläkkää radalla sekä mediassa, minkä vuoksi pelilisenssistä vastaava Codemasters on ottamassa tulevassa osassa lehdistön merkittävään rooliin.

Tekijät paljastavat tuoreella F1 2018 -esittelyvideolla median roolia ja tarkoitusta. Kuskit joutuvat Maikkarin lähetyksistä tutun Mervi Kallion sijasta Claire-reportterin piinapenkkiin vastaamaan kysymyksiin kisatapahtumista sekä muista uran ympärillä pyörivistä kohuista.

Kehitystyöstä vastaava Lee Mather korostaa vastausten vaikutusta niin omaan talliin kuin mahdollisiin tuleviinkin työnantajiin.

"Medialla on iso rooli uratilassa. On erittäin tärkeää, että kuljettaja ei ole ainoastaan nopea radalla, vaan on kaikkinensa kokonaisvaltainen paketti. Pelaajan täytyy pohtia kuinka kommentit vaikuttavat tiimin moraaliin tai varikkosuoran muiden toimintaan.".

"Toiset tiimit haluavat herrasmiesmäisen kuskin, joka pystyy olemaan median edessä viileänä myös kovissa tilanteissa. Toiset tallit taas saattavat kaivata pöhinää aiheuttavaa väripilkkua."

Uratilaa on muutettu myös muilta osa-alueilta. Vastaisuudessa pelaaja voi halutessaan aiheuttaa säpinää varikkoalueella ehdottamalla kilpailevilla talleille mahdollista tiiminvaihtoa. Menopeliä voi vastaisuudessa vaihtaa kesken kauden.

F1 2018 julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle elokuun 24. päivä.


V2.fi | Markus Mesiä
< Conan Exiles löi Fun... Tuulten prinsessa ly... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova