Tuorein sisältö

Nintendo Direct vahvisti Super Smash Bros. Ultimateen uusia taistelijoita, tuoreita pelitiloja ja roimasti muuta

08.08.2018 klo 17.31 | Luettu: 2870 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Keskiviikon Nintendo Direct -lähetyksessä keskityttiin tyystin loppuvuodesta julkaistavaan Super Smash Bros. Ultimateen.

Lähetyksessä paljastettiin soturikaartin vahvistuvan Simonilla ja Richterilla. Molemmat soturit ovat Castlevania-sarjasta tuttuja. Samalla taistelijoiden kotikentäksi vahvistettiin Dracula's Castle, jossa tunnelmoidaan peräti 34 Castlevania-biisin tahdissa.

Muita uusia hahmoja ovat Fire Emblemistä tuttu Chrom sekä tummanpuhuvampi Metroid-sankaritar Dark Samus. Esityksen päätteeksi paljastettiin vielä erityisesti Donkey Kongista tuttu King K. Rool.

Kenttävalikoiman vahvistettiin pitäytyvän pääasiassa sarjan aiempiin hittimaisemiin, mutta luvassa on myös uusia tantereita. Jo mainitun Dracula's Castlen lisäksi mätkitään muun muassa Super Mario Odysseystä tutussa New Donk City Hallissa. Kenttiä on luvassa yhteensä 103.

Samalla paljastettiin, että vaikka taistelu kenties alkaa jossakin, se ei välttämättä pääty samoissa maisemissa. Asetuksista voi halutessaan ruksata kenttien yhdistelyn päälle, jolloin taistelutanner vaihtuu mätkinnän aikana lennosta.

Musiikkiakin on tarjolla roimasti, sillä mukana on yli 28 tunnin edestä ääniraitoja. Sävellyksiä on fanfaarit ja muut mukaan luettuna yli 900.

Apurihirviöt, valikkoesittelyt, Pokémon-mätkijät, uudet pelitilat ja muut vähemmän keskeiset paljastukset voi vilkaista alla olevasta lähetyksestä.

Super Smash Bros. Ultimate julkaistaan Switchille joulukuun 7. päivä.
Muokattu 8.8.2018 klo 20:25 vaihtamalla Nintendo Direct -lähetysvideo toimivaksi.

V2.fi | Markus Mesiä
< Maailma on tiensä pä... Reilun 10 minuutin r... >

Keskustelut (2 viestiä)

godoehsjigie

08.08.2018 klo 19.50 3 tykkää tästä

no nyt tarjotaan se peli jota fanit ovat 20 vuotta toivoneet. viela jos kippari-kallen saisivat kaivettua nes-pelin mukaisella kentalla niin oho
lainaa
Ultimate_Mättö

09.08.2018 klo 01.52

Jos tässä on asiallinen, tarinallinen yksin/kaksin peli tila (23-23:30 directissä saattaa viitata siihen) ja netin kautta pelaaminen toimii sutjakkaasti, arvioisin metacritic arvosanaksi 97, ehkä jopa 98. Vaikuttaa jo nyt aikamoiselta Jumalpeliltä.

Arigato Sakurai-San ^_^
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova