Tuorein sisältö

Black Ops 4:n liukuvat loikkarit kitkettiin pois

12.08.2018 klo 11.00 | Luettu: 2693 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Treyarch ei ole jäänyt toimettomaksi Call of Duty: Black Ops 4:n betatesteissä havaittuihin lieveilmiöihin. Ensitesteissä perin yleiseksi osoittautunut liikkumistapa on nimittäin kitketty lähes olemattomiin.

"Bunny-hopping" -käsitteellä kuvattu liikkumistapa perustui alkujaan maassa liukumisen jälkeiseen loikkaamiseen. Jänöjussimainen eteneminen havaittiin pelaajien keskuudessa vikkelyyden ja hahmon liikkumisen takia liian vaikeaksi maalitauluksi, minkä vuoksi sen käyttäminen oli kivaa aina niin kauan kunnes vihollinenkin hyödynsi samaa jujua.

Treyarch kertoi blogipäivityksessään säätäneensä mittareita siten, että peräkkäiset hypyt laskevat loikan korkeutta merkittävästi. Tällä pyritään pitämään "taistelut uskottavina".

Hyppyjen heikennyksen ohella myös liukumista on hidastettu muutaman napsun verran. Alla oleva video esittelee liikkumisen nykytilaa.


Call of Duty: Black Ops 4 julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle lokakuun 12. päivä. Mikäli peliä haluaa testata ennakkoon, betat rullaavat maanantaihin asti.

V2.fi | Markus Mesiä
< Shenmue-preppauksell... Rage 2:n raivokas tr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova