Tuorein sisältö

Ubisoftin suosittu For Honor on nyt ilmainen Steamissa

23.08.2018 klo 11.00 | Luettu: 4104 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Vahvan yhteisön kerännyt ja kilpapelaamistakin innoittanut Ubisoftin For Honor on nyt ilmaiseksi ladattavissa Steamista - ja pelin saa myös pitää. Ilmaisuutta kestää tosin vain muutamien päivien ajan, joten kannattaa käydä hetipian nappaamassa taistelupelin Starter Edition itselleen täältä.

Taka-ajatuksena Ubisoftilla on toki se, että useampi ihminen hankkisi sitten pelin maksullisia laajennuksia - seuraava, joka on nimeltään Marching Fire, on tulossa lähiaikoina. Sen myötä peliin lisätään Arcade Mode, jota esitellään alla olevalla trailerilla.





V2.fi | Manu Pärssinen
< Kaikenkattava Dark S... Herkkua JRPG-klassik... >

Keskustelut (4 viestiä)

Kheetor

23.08.2018 klo 11.21 2 tykkää tästä

>Vahvan yhteisön kerännyt
Nyt menee toimittajan toiveajattelu ja optimistiset sanavalinnat jo valehtelun puolelle. For Honor floppasi ja pelaajamääriä on hädin tuskin saatu aleilla ja content patcheilla tekohengitettyä pelattavalle tasolle ennenkuin nyt päästiin vielä epätoivoisempiin tekoihin ilmaisjakelun myötä. Isolla rahalla jälkikäteen kyhätty dedikoitu serveriarkkitehtuuri tuskin maksaa itseään koskaan takaisin tällä menolla.

>Kilpapelaamistakin innoittanut
For Honorin esports-näkyvyys on jäänyt yhteen surulliseenkuuluisaan turnaukseen joka voitettiin exploitilla. Ja hyvä niin.

Voisko joku Manun tuttava alkaa hänelle pelikaveriksi ettei tartte sivullisia ihmisiä koittaa huijata tykinruoaksi?
lainaa
Tonius

23.08.2018 klo 11.56 1 tykkää tästä

Näyttäisi olevan "Starter Edition" ei "Standard Edition" tuo ilmainen?
lainaa
PlayerFin

23.08.2018 klo 15.46 1 tykkää tästä

Kheetor kirjoitti:
For Honor floppasi ja pelaajamääriä on hädin tuskin saatu aleilla
Floppasi!? For Honor myi PS4:lla 1,6 miljoona ja XO melkein miljoona. Myös Metacritic-sivulta sai hienoja arvostelua, joten en ymmärrä pointisi ollenkaan.
lainaa
Kheetor

23.08.2018 klo 16.51 2 tykkää tästä

PlayerFin kirjoitti:
Kheetor kirjoitti:
For Honor floppasi ja pelaajamääriä on hädin tuskin saatu aleilla
Floppasi!? For Honor myi PS4:lla 1,6 miljoona ja XO melkein miljoona. Myös Metacritic-sivulta sai hienoja arvostelua, joten en ymmärrä pointisi ollenkaan.


Nyt puhuttiinkin Steam-versiosta. Hyvin nopeasti launchin jälkeen pelin vakavat ongelmat paljastuivat, P2P-hostaamisen ongelmat ja väärinkäytökset ja pelaajat kaikkosivat. Julkaisuajan piikin jälkeen pelaajamäärät romahtivat ja on olleet enimmäkseen 1000 - 3000 pelaajaa, se niistä miljoonamyynneistä. Steamissa For Honor ei ole yltänyt kovin hyviin arvosanoihin, tällä hetkellä 60%.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova