Tuorein sisältö

Halo-elokuvaan uusi käsikirjoitus

02.04.2008 klo 12.32 | Luettu: 4343 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Muun muassa Collateralin ja tulevan Gears of War -elokuvan käsikirjoituksista vastaava australialainen Stuart Beattie on tunnustautunut Halo-pelien ystäväksi. Peleihin perustuvan filmatisoinnin kiikkuessa vaakalaudalla, Beattie päätti ottaa ohjat käsiinsä ja kirjoittaa elokuvaan täysin uuden, vaihtoehtoisen käsikirjoituksen.

Uusi tarina pohjautuu Fall of Reach -kirjaan ja kertoo 6-vuotiaasta John-pojasta, joka kaapataan USC:n rajuun koulutukseen. Tuloksena pojasta syntyy supersotilas Master Chief 117. Elokuva paljastaa myös ihmiskunnan ja covenant-muukalaisten ensimmäisen kohtaamisen.

Beattien käsikirjoitus on tehty halvalla tuotettavaksi ja tarinaan liittyy sivujuonia, jotka on mahdollista laajentaa elokuvatrilogian mittaiseksi. Beattien Gears of War -elokuva etenee verkkaisesti ja projektiin ollaan etsimässä tällä hetkellä sopivaa ohjaajaa. Beattie on kirjoittanut myös työn alla olevien G.I. Joe- ja Spy Hunter -elokuvien käsikirjoitukset.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Mario Kart sorsii va... Gran Turismo 5 Prolo... >

Keskustelut (3 viestiä)

Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

02.04.2008 klo 13.55

Ei hassumpi idea pohjauttaa elokuva Fall of Reach kirjaan. Fall of Reach oli ainoa Halo kirja joka oli edes vähääkään kiinnostava, muut kirjat olivat melkoista shittiä, vaikka ei Fall of Reachkaan mikään kirjallisuuden merkkipaalu ole.

Pieneksi ongelmaksi mielestäni muodostuu kuitenkin se, että Master Chiefin (tai John - 117) pärstä pitää näyttää. Mjolnir panssarin kun Master Chief saa vasta kirjan loppupuolella. Muuten tuosta saisi kyllä viihdyttävän toiminta pläjäyksen joka ei sisällä pelkkää loputonta räimintää.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.04.2008 klo 14.19

Itse näkisin tuon käsikirjoituksen nimenomaisena vahvuutena tämän kasvojen näyttämisen, koska silloin Master Chief voi olla oikeasti elokuvan päähenkilö ja hahmo johon voi samaistua. Kasvottomat hahmot kun tuppaavat jäämään leffayleisölle melko etäisiksi. Poislukien ehkä Darth Vader :)
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

02.04.2008 klo 19.37

Ymmärrän kyllä pointtisi ja jos pelkästään leffasta olisi kyse olisin samaa mieltä, mutta tässä tapauksessa leffa olisi tehty pelistä ja pelissä nimeomaan tietoisesti jätetään Master Chiefin pärstä näyttämättä.

Olisi hieman samat fiilarit jos Half Lifestä tehtäisiin elokuva ja Gordon puhuisi elokuvassa jotain. Tämä ei tietenkään toimisi elokuvassa jos päähahmo ei puhua pukahda mitään. Tästä syystä elokuvan pitäisikin kertoa tarinaa muiden hahmojen kokemuksista kuin itse Gordon Freemanin.

Halossa voisi soveltaa samaa ideaa. Kuvataan Covenantin ja Ihmisen välistä sotaa tavallisen sotilaiden silmistä ja Master Chief olisi vain sivuhahmo jota näytettäisiin harvakseltaan, mutta joka pystyisi omissa kohtauksissaan suorastaan yliluonnollisiin suorituksiin :)

Toisaalta Fall of Reachista saisi hyvän elokuvankin joten pärstän näyttäminen olisi pieni paha jos elokuvasta vain tehtäisiin laadukas.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova