Tuorein sisältö

Änäri ennustaa Patrik Laineelle menestystä, mutta NHL:ssä on alettu kieltää pelireissuilla pelaamista

03.10.2018 klo 10.36 | Luettu: 3091 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


EA Sports on tehnyt NHL 19 -pelillä vuosittaiset kausisimulaationsa ja hyvältä näyttää suomalaissilmin: simulaation mukaan Patrik Laine voittaa NHL-runkosarjan parhaan maalintekijän palkinnon. Viime kaudella maaleja syntyi 44, joten jos siitä vielä petrataan, voi ennustus toteutuakin. V2.fi toivottaa Patelle menestystä!

Vuosittaisessa simulaatiossa tekoäly povaa tulevan kauden tapahtumia käyttämällä tosielämän syvädataa jokaisesta pelaajasta. Videopeli määrittää joukkueiden voimasuhteet pelaajapisteytysten ja ketjukoostumusten perusteella. Simulaatioon on sisällytetty erinäisiä muuttujia, kuten loukkaantumisia, sekä joukkueen tai yksittäisen pelaajan kuumia jaksoja, jotta pelin tai pudotuspelisarjan tulosodottamasta saadaan mahdollisimman realistinen.

Kaikki ei Patrikin Änäri-rintamalla ole jatkossa välttämättä kuitenkaan ruusuista: Ilta-Sanomat uutisoi, että Vancouverin joukkueorganisaatio on kieltänyt videopelien pelaamisen vieraspelimatkoilla. Uutinen mainitsee erityisesti Fortniten, mutta varmasti Änäriäkin on pelattu. Patrikin joukkue Winnipeg ei ole moista linjausta ainakaan vielä tehnyt ja IS:n mukaan mies toteaa, että kyseessä on enemmän sellaisten joukkueiden ongelma, joissa on nuorempia pelaajia.

- Ei ole toistaiseksi ainakaan meille tullut mitään kieltoa. Olemme kuitenkin aikuisia ihmisiä kaikki. Eiköhän jokainen itse tajua, kertoo Laine Ilta-Sanomille.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Twitch Prime tarjoaa... GOG-palvelussa uudis... >

Keskustelut (2 viestiä)

esviljami

04.10.2018 klo 08.31

Oho, viisaita sanoja nuorelta mieheltä.
lainaa
dhs9gnfis

04.10.2018 klo 18.31

ei vaan pysty uskoon et patrik on jo teemun kaltainen supertahti. tollasia narinakommentteja ja silti voi tanakin vuonna vieda maaliporssin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova