Tuorein sisältö

Ronnie O'Sullivan ja muut lajihuiput Snooker 19:n ykköstähtinä

19.10.2018 klo 18.00 | Luettu: 1562 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Jos perinteisen biljardin pussittelu tuntuu liian helpolta, ensi vuonna pääsee kokeilemaan astetta haastavampaa pallopeliä. Ripstone Games paljasti Switchin, PlayStation 4:n ja Xbox Onen saavan Snooker 19 -teoksen, joka pitää sisällään maailman parhaat pelaajat.

128 lisensoidun pelaajan joukossa ovat luonnollisesti Ronnie O'Sullivan, Judd Trump, Mark Selby sekä Ding Junhui. Tarkkaa pelaajalistaa ei ole vielä paljastettu, joten Suomen ykköspelaaja Robin Hullin mukanaolosta ei vielä tiedetä. Rankingin sija 78 tosin viittaa siihen, että "Roopekin" lienee mukana.

Turnauksia pääsee pelaamaan ympäri maailmaa sekä luonnollisesti MM-kisojen virallisella alttarilla Cruciblessa.

Julkaisuajankohtaa ei ole vielä kerrottu.

V2.fi | Markus Mesiä
< Resident Evil 2:n Cl... Ace Combat tarjoaa l... >

Keskustelut (1 viestiä)

nzonfqioefcoabg

20.10.2018 klo 11.56

kun ma pelaan biljardia niin mun poydassa ei nay mitaan automaattiviivoja etta tonne pallo menee ja viela etta tasan tonne pallo jatkaa matkaa. etta ei tama ainakaan haastavampaa ole vaan samaa saatanan casuaalipaskaa jota puhelinpelit on taynna kun kolmevuotias jonne saa kerralla poydan tyhjaksi. sinansa kiva etta tammonen tulee niin tulee vahan nostalginen fiilis kun aikanaan pleikat ja ninkat oli taynna biljardipeleja jota ei enaa juuri nay mutta itsensa huijaamista on jos odottaa talta mitaan muuta kuin mobiilipelipaskaa vahan korkeammalla resolla. ihme jos mukana ei ole viela mikromaksuja etta saat ylimaaraisen lyonnin tai suorastaan loottiboxipaskaa etta saat paremmat mailat ja paremman gpsn lyonteihisi jos tuuri kay
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova