Tuorein sisältö

Tänä viikonloppuna: pelimeininkejä Tampereella ja Kouvolassa

09.11.2018 klo 14.00 | Luettu: 2072 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Viikonloppu on jo aivan kulmilla ja kansa miettii, jotta minnekäs sitä seuraavaksi uskaltaisi suunnata. Jos asustelet Tampereen tai Kouvolan kulmilla, niin mitäpäs jos menisit…

IDDQD-peliklubille Tampereella perjantaina, ZBase-actionbaariin.

"Uusi yhteisölliseen pelaamiseen keskittynyt klubi avaa ovensa ensimmäistä kertaa. Luvassa vanhoja pelikoneita, kolikkopelejä, flippereitä, lasersotaa, powerfutista, retropeliturnaus, peliaiheista musiikkia, pientä suolaista ja kylmää juomaa!"

Aivan Tampereen keskustassa oleva pelejä, lasersotaa ja olutta tarjoileva viihdekeskus järjestää jatkossa - jos vain väkeä riittää - säännöllisesti pelejä ja drinkkejä aikuismaiseen makuun sekoittavaa klubimeininkiä. Mikäs sen mukavampaa, kuin nojata Gauntlet-arcadeen ja nautiskella 8-bit Brewing -pienpanimon Pacman Porteria. Oh nom.

Lisätietoja: IDDQD - Peliklubi VOL 1.

…tai…

Retropelipäivään Kouvolan Mediamajaan.

"Mediamajassa on pelattavissa kaikki klassikkokonsolit, kuten kasibittinen Nintendo, Sega Mastersystem, Sega Megadrive, Commodore 64, Super Nintendo, Amiga ja ym. Retropelipäivän kunniaksi järjestämme PELIKIRPPIKSEN, johon voivat halukkaat tulla myymään aarteitaan ja harvinaisuuksiaan. Päivän aikana järjestetään kilpailuja ja tarjolla on asiaankuuluvia palkintoja."

Lisätietoja: Retropelipäivä

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Hitmanin kakkososa h... Videoarvostelu: Acht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova