Tuorein sisältö

Zelda-luoja aikoo pihdata tietoja pelaajien mielikuvituksen ruokkimiseksi

23.11.2018 klo 22.00 | Luettu: 1842 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Viime vuonna ilmestynyt Hyrule Historia -historiikki laittoi pisteen kaikelle turhalle väittelylle The Legend of Zelda -sarjan aikajatkumosta. Vaan sittemmin julkaistu The Legend of Zelda: Breath Of The Wild ei ole vielä saanut paikkaansa kaanonissa - eikä ole saamassakaan.

Sarjan päävastuussa oleva Eiji Aonuma jutusteli asiasta uudessa Zelda: Breath of the Wild - Creating a Champion -kirjassa. Nintendo Insiderin kääntämät kommentit perustelevat salamyhkäisyyttä halulla antaa tilaa pelaajien mielikuvitukselle.

"Videopelit voivat olla paljon enemmän kuin mitä nykyisin on nähty - Zeldakin! Saimme paljon kommentteja aikuisilta pelaajilta, jotka kertoivat kokeneensa samoja tuntemuksia kuin rakastuessaan nuorena pelaamiseen. Halusimme palata pelissä juurillemme, ja antaa pelaajille samanlaisia tuntemuksia kuin sarjan alussa."

"Paljastimme kirjoissa kaikkien Zelda-pelien aikajanan ja liitokset toisiinsa, mutta emme tehneet sitä Breath of the Wildille. Ja tämä on juuri se syy. Näimme peliä pelanneiden kokevan ja tuntevan asiat omalla tavallaan."

"Tajusimme, että pelaajat nauttivat päästessään kuvittelemaan tarinaa ja sen osasia. Jos määritämme kaanonin liian tarkasti, silloin tarina on ehdoton eikä se jätä sijaa mielikuvitukselle."

"Halusimme antaa pelaajille mahdollisuuden omiin näkemyksiin läpipeluun jälkeen, joten tällä kertaa päätimme välttää ehdottomuuksia ja tarkkoja määritelmiä. Toivottavasti jokainen pelaaja pystyy löytämään omat mielipiteensä."

V2.fi | Markus Mesiä
< Tänään Suomen tv:ssä... Shenmue 3 keräsi pel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova