Tuorein sisältö

Netflixin interaktiivinen Black Mirror -pelikokemus sisältää piilotetun retropelin

01.01.2019 klo 12.23 | Luettu: 3520 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mikäli Netflixin Black Mirror: Bandersnatch on vielä kokematta, voi uudenvuodenpäivää kuluttaa mukavasti senkin parissa. Kyseessä on interaktiivinen 'valitse oma seikkailusi' -elämys, joka voi päättyä monella eri tavalla. Tämän uutisen lopussa olevalla videolla spoilataan nuo eri tavat, mikäli olet Bandersnatchin jo kerran kokenut, eikä omaehtoinen loppujen kokeilu kiinnosta - allekirjoittaneen yllätti se, että mukana on monia loppuja, joita ei tullut nähtyä lainkaan, vaikka eri vaihtoehtoja matkan varrella kokeilikin.

Bandersnatch sijoittuu vuoteen 1984 ja kertoo videopelisuunnittelijasta, joka saa tilaisuuden saada pelinsä julkaistuksi. Esitellyllä (fiktiivisellä) pelijulkaisijalla on muitakin projekteja työn alla ja yhden niistä saa halutessaan Spectrum-emulaattorilla pelattavaksi. Ellei suoraan loikkaa tiedoston lataukseen, liittyy tuonkin pelin löytämiseen spoilereita, joita emme tässä paljasta, mutta ohjeet löytyvät täältä.

Jos haluaa vain ladata Spectrum-emulaattoriin .tap-tiedoston, voi suunnata tänne.

Tässä kaikki loput spoilattuina:V2.fi | Manu Pärssinen
< Soulja Boy -räppärin... Tällä vauhdilla pala... >

Keskustelut (2 viestiä)

Norsy

02.01.2019 klo 10.18 1 tykkää tästä

Tämä se oli suht jytäkkää paskaa.
lainaa
Stalinger

05.01.2019 klo 12.00

Kovasti odotin hyveyksiä koska Black Mirror on itsessään kevyesti viime vuosien parhaita scifisarjoja joista tulee aikuisena vähän samoja viboja kuin kakarana ysärillä Outer Limits - Äärirajoilla (muistaakseni). Olipahan kauhia pettymys tää Bandersnatzi. Sontaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova