Tuorein sisältö

Päihittääkö Wreckfest Forzan? Suomalaispeli ehdolla maailman parhaaksi autopeliksi

12.02.2019 klo 10.00 | Luettu: 3291 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Bugbear-studion Wreckfest-autopeli kisaa vuoden 2018 parhaan autopelin palkinnosta maailman arvostetuimmassa pelialan gaalassa, D.I.C.E. Awardsissa. Ajopelisarjan finaaliin on hyväksytty kaikista hela maailmassa julkaistuista peleistä vain kolme ehdokasta, mikä kertoo omaa tarinaansa Bugbearin pelin kovuudesta.

"Jo pelkästään finaaliin pääseminen on meille valtava kunnia ja osoitus siitä, että pienikin joukko voi saada aikaan suuria asioita, kun se koostuu osaavista ja motivoituneista tekijöistä. Finaalipaikka on samalla myös kunnianosoitus suomalaiselle pelialalle ja sen osaamiselle sekä vuosikausia meitä uskollisesti tukeneille faneille", kertoo Bugbearin toimitusjohtaja Janne Alanenpää.

Wreckfest on jo saavuttanut menestystä maailmalla, sillä helmikuun alkupuolella pelaajat äänestivät pelin 2. sijalle vuoden 2018 parhaiden auto- ja urheilupelien kategoriassa merkittävän saksalaisen Gamestar-julkaisun järjestämässä äänestyksessä.

Suomalaisen pelikehittämisen ja osaamisen lisäksi Wreckfest vie maailmalle myös populaarikulttuuria, sillä pelin soundtrackillä on mukana kotimaisia rock- ja metalliyhtyeitä kuten Jay Ray, Blind Channel, Cyan Kicks, Oceanhorse, Shiraz Lane ja One Desire. Pelin kautta yhtyeet ovat jo saaneet monia uusia kuuntelijoita ja faneja kaikkialta maailmasta.

Wreckfest-peli julkaistiin tietokoneille kesällä 2018. Pelistä julkaistaan konsoliversio PlayStation 4- ja Xbox One -alustoille myöhemmin tänä vuonna. Studion lähitulevaisuuden tähtäimessä on mittava laajentuminen ja uusien autopelien kehittäminen myös tulevaisuudessa.

"Tavoitteemme on kehittää Bugbearista maailman paras autopelistudio, minkä myötä etsimme myös uusia osaajia joukkoomme. Haku on auki", Alanenpää toteaa.

Lisätietoja: http://www.wreckfestgame.com


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Another Castle -kuor... GTA Online -huijari ... >

Keskustelut (2 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

12.02.2019 klo 18.06 1 tykkää tästä

En ole peliä pelannut vuosiin, mutta hienoa nähdä että ovat saaneet kehityksen maaliin kaikista vaikeuksista huolimatta.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.02.2019 klo 19.26

Kyllä tuo pitää sitten joskus ostaa kun tulee sopivaan aleen. Ei sitä täydellä hinnalla kehtaa ostaa kun ei kuitenkaan tule pelailtua kauheasti.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova