Tuorein sisältö

Ystävänpäivä täynnä pelijulkistuksia: Dragon Questissa rakennetaan taas, Hollow Knight saa jatkoa, Hellblade ja FF9 Switchille...

14.02.2019 klo 18.00 | Luettu: 1559 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tänään on ollut pitkästä aikaa jonkinmoinen ruuhka peliuutisrintamalla. Kun yöllisistä Nintendo-julkistuksista (alla vielä muutama niitäkin) ja Ubisoftin lehdistötiedotteiden kahlaamisesta on enimmäkseen selvitty, voidaan kertoa vielä seuraavia:

Dragon Quest Builders 2 julkaistaan tänä kesänä (12.7.) Switchille ja PS4:lle. Mukaan on lisätty verkkomoninpeli neljälle pelaajalle sekä joukko muita uusia ominaisuuksia. Rakennelmat voivat olla suurempia ja matkustaa voi helpommin paikasta toiseen. Lisäksi voi harrastaa maanviljelyä.Final Fantasy 9 Remaster on nyt julkaistu Switchille, PC:lle ja Xbox Onelle. FF7 saapuu Switchille 26. maaliskuuta.Hellblade: Senua's Sacrifice ja Unravel Two saavat molemmat Switch-julkaisun. Hellbladen julkaisu on sinänsä mielenkiintoinen, että Microsoft omistaa Ninja Theoryn tätä nykyä, mutta onhan Xbox Live -palvelu (ja Game Pass Switch-peleille?) tulossa myös Nintendo Switchille jossain vaiheessa (Eurogamerin uutinen).

Team Cherry julkisti yllättäen blogissaan jatko-osan Hollow Knight -pelille. Se kantaa lisänimeä Silksong. Siitä piti alunperin tulla DLC, mutta projekti laajeni kokonaan uudeksi peliksi. Julkaisupäivää ei vielä kerrottu, mutta ainakin PC- ja Switch-pelaajat pääsevät mukaan uuteen seikkailuun.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Atari 2600 40 (+1) v... Maistuuko Falloutiak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova