Tuorein sisältö

Ronaldo sai potkut FIFA:n kannesta - raiskausepäily ja verotuomio olivat liikaa EA:lle?

19.02.2019 klo 11.00 | Luettu: 2525 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gamesindustry kertoo, että Cristiano Ronaldo ei enää tule esiintymään FIFA 19:n tulevien painosten kannessa. Käynnissä olevan UEFA Champions Leaguen kunniaksi kantta koristavat jatkossa Paulo Dybala, Neymar da Silva Santos ja Kevin de Bruyne.

"Kun UEFA Champions League tulee EA Sports FIFA 19:ään tänä vuonna, meiläl on erityisen hyvä mahdollisuus tarjota pelaajille valikoima uutta sisältöä, joka vastaa jännittävää jalkapalloilua oikeassa maailmassa", kertoo virallinen tiedote.

Todennnäköisesti vaihdoksen taustalla ovat Ronaldon viimeaikaiset sotkut: miestä syytetään vuonna 2009 tapahtuneesta raiskauksesta ja hän sai äskettäin tuomion veronkierrosta. Ronaldo tuomittiin 18,8 miljoonan euron sakkoihin sekä 23 kuukauden vankilatuomioon, jota hän ei todennäköisesti joudu istumaan (Espanjassa alle kahden vuoden vankilatuomioita ei yleensä toteuteta, ellei kysessä ole väkivaltarikos).

Ronaldon lakitiimin mukaan raiskaussyyte ei pidä paikkaansa, vaan Las Vegasissa vuonna 2009 tapahtunut seksuaalinen kanssakäyminen olisi tapahtunut yhteisymmärryksessä. Viime kuussa Italian poliisiviranomaiset saivat luvan hankkia Ronaldolta DNA-näytteitä.

Vuodesta 2017 asti pelin keulakuvana ollut Ronaldo poistettiin myös pelin valikkoruuduista.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Zombilahtari ja hipp... Driven ja The Neon D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova