Tuorein sisältö

Miten käy? Suomen vanhimpien ja nuorimpien pelaajien CS:GO-joukkueet kohtaavat

26.02.2019 klo 13.13 | Luettu: 2892 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Suomen vanhimmista ja Suomen nuorimmista pelaajista koostuvat CS:GO-joukkue taistelevat Lantrek ’19 -tapahtumassa Tampereella tämän viikon lauantaina 2. maaliskuuta järjestettävässä näytösottelussa. Vastakkain ovat maailmalla mainetta niittänyt Grey Gunners (keski-ikä 72,8 vuotta) ja nuoruuden intoa uhkuva Jämsän Paintball CS:GO (keski-ikä 14,2).

V2.fi haastatteli Grey Gunnersia viime kesäkuussa Dreamhack-tapahtumassa.

”Grey Gunnersin tavoitteena on hankkia uusia kokemuksia ja ennen kaikkea pitää hauskaa”, sanoo eläkeläisjoukkueen valmentaja Otto Takala. ”Perinteisesti vanhempi sukupolvi on opettanut nuoremmille kokemuksen kautta hankittuja taitoja. E-urheilussa taas roolit kääntyvät ja nuoret voivat antaa oppia vanhemmille”.

Jämsän Paintball CS:GO:n Jere Malila on myös samoilla linjoilla: ”Pelistä tulee nuorelle joukkueellemme varmasti elämys. Päämääränä on, että kaikille jää pelistä hyvät muistot. Näytösottelut kuuluvat ammattipelaajienkin elämään, ja näin pääsemme tutustumaan myös tähän maailmaan. E-urheilun hienoihin puoliin kuuluu se, että eri sukupolvet voivat kisata tasavertaisina samoilla areenoilla”.

Jos paikan päälle Lantrekiin tuleminen ei onnistu, tämän eeppisen ottelun voi katsoa suorana myös Twitchistä www.twitch.tv/elisaviihdesportja Elisa Viihde TV:stä lauantaina 2. maaliskuuta. Ottelu alkaa kello 18.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Esittelyssä Overwatc... Halo 4 olisi voinut ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova