Tuorein sisältö

BBC kertoo Nintendon olevan konsolivalmistajista joustavin

10.04.2008 klo 13.33 | Luettu: 2189 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Ison-Britannian yleisradioyhtiö BBC virallisti eilen iPlayer-video-ohjelmansa olevan räätälöity erityisesti Wiin internet-kanavaa varten. Syy siihen, miksi BBC valitsi yhteistyökumppanikseen juuri Nintendon, eikä Microsoftia tai Sonya, johtuu BBC:n dot.life-blogia ylläpitävän Darren Watersin mukaan Nintendon joustavuudesta.

Microsoft ja Sony olisivat halunneet kehittää videoiden katseluohjelman omien kehitystiimiensä voimin ja määrätä katseluohjelman ominaisuuksista ja ulkoasusta itse alusta loppuun. Nintendo oli ainoa, joka otti iPlayerin sellaisenaan palveluidensa osaksi.

Watersin mukaan Sony voi kuitenkin helposti lähteä vielä mukaan iPlayer-kelkkaan, lisäämällä selainpohjaiselle ohjelmalle tuen konsoliinsa. Mies näkee mukaan lähtemisen Sonylle jopa väistämättömänä toimena. Microsoftille temppu on haastavampi, sillä Xbox 360:stä puuttuu sisäänrakennettu internet-selain.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Xboxin Wiimote-kloon... Bad Companyn lisäase... >

Keskustelut (2 viestiä)

Sanjuro

10.04.2008 klo 15.41

Eiköhän Microsoft osaisi yhden selaimen lisätä 360:een koska vain, mutta halua laajentaa 360:tta nettiselailun yms. puolelle ei tunnu olevan, ennenkuin on keksitty miten siitä saataisiin rahaa taloon..
Sparrow

Rekisteröitynyt 10.04.2007

10.04.2008 klo 18.40

Eiköhän se IE siellä 360:ssäkin ole, syvällä sen käyttöjärjestelmän ytimessä.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova