Tuorein sisältö

Leisure Suit Larryn uusi Wet Dreams -seikkailu yllättää positiivisesti

05.04.2019 klo 09.00 | Luettu: 1693 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Pitkän linjan pelaajille Larry Laffer, tuo Leisure Suit Larry -seikkailujen antisankarillinen sankari, on rakastettu hahmo. Nuoremmalle polvelle Larry on sen sijaan mitättömyys tai suorastaan nolo. Herran alkuperäiset seikkailut 1980- ja 1990-luvuilla olivat rautaa, mutta 2000-luvun persereisille menneet säälittävät lämmittelyt olivat ihan hirveitä. Nyt Larry-tunkiolle saapui saksalainen CrazyBunch-tiimi, joka onnistui tekemään ihmeitä: Larryn uusin Wet Dreams Don't Dry -seikkailu on näet varsin oivallinen ja jopa hauska comeback.

Wet Dreams tavallaan reboottaa Larryä, joka putoaa 1980-luvulta suoraan ylisomeilevaan nykyaikaan. Ettäkö mikä tämä kännykkä on tai nämä oudot kännykän kautta toimivat verkkopalvelut, joissa pitää saada pisteitä treffeille päästäkseen? Johan on tehty iskemishommat vaikeiksi.

Samalla seikkailu on uusi tulkinta Larrystä. Larry Laffer ei ole aivan entisensä, mikä on itse asiassa hyvä asia. Elämmehän erilaisessa maailmassa, joten Larryn asenne ja tyyli ovat muuttuneet aikaan soveliaammaksi - mutta tällä osataan myös leikitellä. Kasariluuserin kohtaukset nykyajan vahvojen naisten kanssa eivät näet suju enää ihan entisellä reseptillä.

Joten vaikka Larryllä onkin pelimiehenä edelleen naiset mielessä, niin seikkailu ei ole kovinkaan törkyinen. Tuhmisteleva ja kaksimielinen mutta ei niljakas.

JOK loikkasi Larryn pariin ja kummastelee seikkailua videolla semmoiset parikymmentä+ minuuttia kommentaarin kera. Viskataan tähän spoileri ja todetaan, että hyvinhän se seikkailu jatkui tuostakin ja hymyä/naurahteluakin irtosi. Hiplausvideon perässä myös semmoinen vajaa 50 minuuttia seikkailun myöhemmistä tapahtumista.


Suora linkki: https://youtu.be/PCtOHuxDxEU

Lisää gameplaytä seikkailun myöhemmästä vaiheesta:

Suora linkki: https://www.youtube.com/watch?v=Qbezlf-zf_k

Checkpoint TV esittää: Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

(C) 2019 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/

Spiikki & toimittaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku

Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

Tekijä / julkaisija: CrazyBunch / Assemble Entertainment
Alustat: PC, Mac
www.crazybunch.biz/games/leisure-suit-larry-wet-dreams-dont-dry


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Outo kellari kummast... Extra Life - retrolo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova