Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (17/2019): Värivaloa kampaan, teholäppäri kainaloon

27.04.2019 klo 21.22 | Luettu: 1067 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Pääsiäisen jälkitunnelmissa V2.fi:n postilaatikko tulvi pelitiedotteita, ja laitepuolellakin tapahtui. Näillä siis vappua kohti!


Huawei kertoo, että P30-sarjaan lisätään toukokuussa Huawei P30 Lite. Puhelimessa on kolmoiskamera 48 megapikselin pääkameralla ja 8 MP ultralaajakulmakamera sekä syvyyskamera. Pelaajille mukana on GPU Turbo ja laitteen suositushinta on 349 euroa.


L33T Gaming on julkistanut uusia tuoleja, joista lehdistötiedote kertoo, että ne ovat myös mukana Telia Esports Seriesissä virallisina pelituoleina. "Excellence-, Superior- ja Ultimate-pelituolit on suunniteltu vastaamaan ammattipelaajien vaatimuksia ja toiveita. Pelituolien suunnittelussa on keskitytty kestävyyteen, istuinleveyteen ja käyttömukavuuteen", hehkuttaa tiedote. Suositushinnat tuoleilla ovat 319-399 euroa.


ADATA taas kertoilee uudesta muistimoduulista, jossa on hehkuvat RGB-värivalot (sellaisethan kaikki tarvitsevat!). PG SPECTRIX D60G DDR4 -muistimoduulia mainostetaan 'suurimmalla muistikamman valopinta-alalla", jotta laneilla kaverikin näkee! Se tukee 3200-4133MHz taajuuksia ja Intel XMP 2.0 profiileja ylikellottamiseen. Hinnasta tiedote ei puhu.


Steelseries julkisti alkuviikosta Xbox One -mallin Arctis 9X-kuulokkeistaan. "Arctis 9X voidaan liittää suoraan Xbox Oneen aivan kuin langaton ohjain. Vaivaton asennus mahdollistaa pelaamisesi sekunneissa ilman kaapeleiden tai palikoiden liittämistä. Täyden Xbox-integraation ansiosta pelaajat voivat tasapainottaa pelin ja chatin äänenvoimakkuutta lennossa kuulokkeiden ChatMix-ohjauksen avulla ja jopa nähdä kuulokkeiden akun varauksen Xbox-kojelaudassa", kertoo tiedote. Lisäksi samaan aikaan voi olla yhteydessä bluetooth-laitteeseen. Hintaa niillä on karvan alle 200 euroa.


Razer Blade Pro 17 on Razerin uusin peliläppäri ja tiedotteen mukaan se on suunniteltu kokonaan uusiksi. Tiedotteessa Razerin toimitusjohtaja lupaa, että sillä voi korvata jopa tehokkaimmat pöytäkoneet. Mukana on niin Intel Core i7-9750H, kuin RTX-Geforce ja 16 gigatavua muistia ja 512 gigaa SSD:tä. Hinnat alkavat 2700 eurosta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< F1 2019 -peli herätt... Dementian tunnistami... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova