Tuorein sisältö

Fanien vuosien odotus palkitaan - Razerin leivänpaahtimesta tulee vihdoin totta

05.05.2019 klo 11.00 | Luettu: 8551 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Vuosia jatkunut odottelu ja pilailu on viimein ohi, sillä tietokonetarvikkeita valmistava Razer ilmoitti, että Razerin leivänpaahtimesta tulee vihdoin totta. Asian vahvistaa yhtiön toimitusjohtaja Min-Liang Tan.

Alun perin ajatus leivänpaahtimesta lähti jo vuonna 2013, kun Facebookiin ilmestyi ryhmä nimeltä Give us the Razer Toaster, jossa vaadittiin Razeria tekemään leivänpaahdin. Homma ei suinkaan jäänyt siihen, vaan vuonna 2016 Razer jekutti fanejaan oikein kunnolla aprillipäivän kunniaksi. Tuolloin lanseerattiin Project Breadwinner, joka esitteli leivänpaahtimen, joka merkkaa sisuksiin laitettavat tuotteet käärmelogolla. Eikä siinä vielä kaikki: tuote oli varusteltu myös LED-valoilla.

Case leivänpaahdin ei kuitenkaan päättynyt vielä. Facebook-sivun fanit innostuivat lisää ja sivuston ylläpitäjä Mark Withers ja Min-Liang Tan pääsivät pieneen sopimukseen: jos Give us the Razer Toaster saisi miljoona tykkäystä, Razer tekisi leivänpaahtimen. Miljoonaa tykkäystä ei kuitenkaan saavutettu, vaan fanimäärä keikkuu nyt noin 45 000 paikkeilla.

Mutta jälleen kerran, ei siinä vielä kaikki: Sivuston uumenista löytyy kuvamateriaalia, joissa 12 fania on ottanut itselleen Razerin leivänpaahdin-aiheisen tatuoinnin. Kaikki tämä riitti Min-Liang Tanille ja hän ilmoittikin omalla Facebook-seinällään 29. huhtikuuta, että Razer aikoo tuoda tiiminsä kanssa markkinoille Razer-leivänpaahtimen. Projekti tulee kestämään muutamia vuosia, mutta kaikista sen vaiheista luvataan kyllä ilmoittaa ja kertoa.

Lähde: Techradar

Katso tästä Give us the Razer Toaster -sivuston tekemä video vuosien varrelta. Videossa esitellään myös leivänpaahdin-aiheiset tatuoinnit.



Razerin oma aprillipila vuodelta 2016



V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n viikon laite... Xbox One sai kaksi u... >

Keskustelut (3 viestiä)

gfoscjksnf

05.05.2019 klo 14.23

eli myyntia on maks 45000 tuhatta. no ehka razerilla on tallaseen temppuun varaa. jos leiman sais pois niin joku muukin leivanpaahdintarpeellinen vois ostaa
lainaa
Kepulikeke

05.05.2019 klo 15.03 2 tykkää tästä

"Projekti tulee kestämään muutamia vuosia" ??

Melkoista .. mutta pitäähän sitä tarkkaan suunnitella mihin rgb valot tulee, ettei ne kajasta pelipoikain silmiin kesken pelin tiimellyksen.

Kai tästä tulee myös neljän siivun perhemalli? Ja collectors editioni, jonka paketissa on CE tarra mukana, jonka voi liimata ihan mihin itse haluaa!!

Optioina voidaan sitten myydä eritehoisia lämmityselementtejä, joilla voi optimoida paahtumisprosessin mieleisekseen. Myös erilaisia irroitettavia virtajohtoja lienee syytä olla, koska ei se todellakaan ole sama minkälaista kaapelia pitkin virta laitteelle tulee.

Muita lisävarusteita voisi olla vaikkapas: ergonominen käyttövipu, vaimennettu ylöspomppujousi (ettei kesken pelin tule kakka housuun kun säikähtää rämäystä), vaihdettavat värikuoret. että sopii esim. pelituolin sävyihin. Ja viimeisenä mutta ehdottomasti tärkeimpänä lisäoptiona toki pieni paahtimen sisään tuleva kamera sekä kylkeen laitettava LCD monitori, että voi tarkastella paahtoprosessin sujumista. Vehkeessä on myös fasepook integraatio, eli halusipa tai ei niin värkki postaa turpakirjaan tilatietoja paahtumisesta sekä liittää kuvan mukaan, mikäli käyttäjä on ostanut optionaalisen kameran.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

07.05.2019 klo 06.52 1 tykkää tästä

Että sellaisia tatuointeja, mitä v2 tuo käyttäjilleen jos paljastuu että joku on ottanut v2-tatuoinnin?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova