Tuorein sisältö

PlayStationin State of Play -verkkolähetyksessä julkaistiin paljon uutta ja vanhaa - mukana muun muassa MediEvil ja Predator: Hunting Grounds

10.05.2019 klo 11.00 | Luettu: 1779 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Monster Hunter World Iceborne: Monster Hunter World laajenee 6. syyskuuta mittavalla lisäosalla. Tällä kertaa vastassa ovat hyisen jäiset olosuhteet ja uudet jäämonsterit.

Riverbond: Pixeleitä ja bittejä vilisevä sohva-co-oppina toimivat Riverbond julkaistaan tämän kesän aikana. Videosta päätellen pelissä keskitytään taistelemaan värikkäissä kentissä mitä erilaisempia örkkejä vastaan.

Predator: Hunting Grounds: Muun muassa Friday the 13th: The Game -pelin tekijöinä tunnettu IllFonic tuo Predator-aiheisen pelin PlayStation 4:lle vuoden 2020 aikana. Pelissä yksi pelaaja on Predator, kun taas muut ovat osa joukkoa, joka yrittää kukistaa saalistajan.

MediEvil: Lähetyksessä varmistui myös, että uusintaversion saava MediEvil saapuu PlayStation 4:lle 25. lokakuuta. Tilaisuudessa nähtiin myös uusi traileri, joka valottaa pelin taustatarinaa ja näyttää miltä tuleva teos näyttää.

Away: The Survival Seriesissä taistellaan villissä luonnossa asuvia eläimiä vastaan. Pitkällä trailerilla nähdään paljon luonnonläheistä videokuvaa ja avataan miltä Away: The Survival Series tulee näyttämään.

Days of Play Limited Edition -konsoli saapuu kesällä ostettavaksi. Kyseessä on kesäkuussa Days of Play -kautena myynnissä oleva erikoisversio. Väritykseltään laite on metallinharmaa ja sen sisuksista löytyy 1 TB kovalevy.

Final Fantasy VII Remake: Pitkään odotetusta uusintaversiosta saatiin vihdoin uutta tietoa pelikuvan verran. Julkaisupäivää ei kuitenkaan ilmoitettu, mutta Square Enix lupaa lisätietoja saapuvaksi jo kesäkuussa, oletettavasti E3-messuilla.

Katso koko lähetys alla olevalta videolta:V2.fi | Miia Lyyra
< Näin rakennettiin 48... Räjähtävää toimintaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova