Tuorein sisältö

Taas Epic Games Storen yksinoikeudesta kuhistaan - joukkorahoitettu peli vaihtoi alustaa

13.05.2019 klo 14.00 | Luettu: 3058 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Epic Games Storen viimeisin aikarajoitettu yksinoikeus on Outer Wilds -avaruuspeli ja tällä kertaa matkassa on vielä lisämutka: peli joukkorahoitettiin Fig-palvelussa ja tukijoille luvattiiin Steam-julkaisu Macille, Linuxille ja PC:lle. Nyt peli on tulossa Xbox Onelle, sekä PC:lle Epic Games Storen kautta - ja todennäköisesti myöhemmin luvatusti Steamiin.

Rahoittajille lähetetyn viestin mukaan "pelitiimi on toivottanut tervetulleeksi avuliaat yhteistyökumppanit (Annapurna, Xbox, Epic), jotka mahdollistavat sen, että pieni studio pysyy pystyssä, kunnes peli saadaan ulos sen laatuisena, kuin se nyt on". Tavoitteena on julkaista peli "haluamallesi alustalle mahdollisimman pian", mutta rahoittajat ovat kuitenkin närkästyneet Xbox One -julkaisusta ja yksinoikeudesta PC-puolella.

"Ymmärrän, että julkaisija teki tämän sopimuksen, eikä kehitystiimi ja ymmärrän, että raha sanelee päätöksiä, mutta mielestäni tällainen on kuitenkin epäeettistä joukorahoituskampanjoissa", totesi yksi kommentoija. "Jos olisin tiennyt, että sijoituksellani saan pelata peliä 'sitten joskus', en olisi rahaa antanut".
V2.fi | Manu Pärssinen
< Lampaiden jakolaskua... Ryse näytti varsin e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova