Tuorein sisältö

Juhlista Minecraftin 10-vuotista taivalta uudessa interaktiivisessa museossa

14.05.2019 klo 20.00 | Luettu: 670 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMinecraft pääsee tänä vuonna kiitettävään 10 vuoden ikään ja sen kunniaksi Microsoft järjestääkin kaikenlaista juhlahumua. Yksi näistä juhlallisuuksista on uusi ilmaiseksi saatava museokartta, jossa pelaajan on mahdollista tutustua pelisarjan historiaan ja erilaisiin rakennelmiin.

Kartan voi ladata pelin konsoleilla, mobiilialustoilla ja Windows 10:llä julkaistujen Bedrock-versioiden kauppapaikasta tai Java-versiolle suoraan Minecraftin omilta sivuilta.

Massiivisessa museossa pelaaja voi tutkia viittä eri maata, joista jokainen esittelee teemansa kautta yhtä pelin eri alueista. Lisäksi mukana on pelin historiikin esitteleviä dioraamoja, infolaattoja ja paljon interaktiivista tekemistä. Jos siis Minecraft ja sen historia kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti ladata ja käydä itse katsomassa!

Tietenkin jos haluaa saada täydellisen kokemuksen siitä millainen peli oli kun se julkaistiin, klassista Minecraftia pääsee nyt pelaamaan täysin ilmaiseksi selaimella.

Minecraftin juhlavuosi jatkuu vielä ja Microsoft onkin luvannut isoa julkistusta toukokuun 17. päivä.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Starbreeze kamppaile... Ubisoftin VR-pakohuo... >

Keskustelut (0 viestiä)

Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova