Tuorein sisältö

Lautapelikierrätystä - Wings of War WW2 Deluxe oli helmiä sialle

22.05.2019 klo 09.00 | Luettu: 835 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Fantasy Flight Gamesin vuonna 2009 julkaisema Wings of War WW2 Deluxe on pirun nätti ja kivanoloinen miniatyyripelipakkaus, joka valitettavasti ei kuitenkaan löytänyt käsissäni paljoakaan peliaikaa. Aika tarkalleen nolla tuntia. Niinpä siitäkin on viimein aika luopua. Katsotaanpa kuitenkin ennen hyvästien jättämistä miten kivaa miniatyyri-ilmasotastrategiapeliä en ole koskaan ehtinyt pelaamaan.


Suora linkki: https://youtu.be/Jl-NIY5H2gk

Joskus on osattava päästää irti. Tässä videoblogisarjassa JOK tohtii viimein päästää irti vuosia ja vuosikymmeniä komeroissa ja varastoissa lojuneista peleistä. Kun ei ole aika pelata, niin ei ole. Kiitos siis hyvistä menneistä pelihetkistä, pistetään pelit kiertoon. Jospa ne löytäisivät jonkun sellaisen käsiin, joka ehtii ja jaksaa niitä taas pelata. Sitä ennen, viimeinen voitelu eikun muistelu.
Apuna prosessissa on JOKin kaveri Tuomas Riekkinen, joka on aika kova luu lautapeliharrastajana. Sen verran kova, että herralla on ihan erityinen lautapelihuone, jonne kelpaa hautautua arpomaan minkä seinän hyllyltä tällä kertaa pelin nappaisi.

Lisää videoblogeja

Tuomas Riekkinen & Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Videon perusteella s... Huippustriimaajat ti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova