Tuorein sisältö

Lucasfilm-klassikoita julkaistaan uudelleen

13.06.2019 klo 09.00 | Luettu: 2282 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Nyt pomppasi kovaa - mutta ei aivan niin korkealle kuin sen joidenkin mielestä olisi pitänyt. Disney on näet päättänyt kaivaa vanhoja arkistojaan ja viihdejätti on lisensoinut kasan vanhoja Lucasfilm Gamesin peliklassikoita uudelleenjulkaistavaksi.

Limited Run Games julkaisee päivitettyjä versioita sekä vanhoille, alkuperäisille konsoleille, että nykykoneille. Luvassa onkin uutta vanhaa pelattavaa jopa Nintendo 64:lle ja Game Boylle. Voinemme veikata, etteivät painokset ole järisyttävän suuria mutta onhan tässä asennetta, etenkin kun pelejä julkaistaan digin lisäksi myös fyysisinä painoksina.

Pääpaino on Star Warsilla, minkä myötä Limited Run julkaisee ainakin seuraavat pelit: Shadows of the Empire, TIE Fighter, Episode I: Racer ja Dark Forces, Dark Forces II, Jedi Knight: Jedi Outcast, Racer Revenge, Jedi Knight: Jedi Academy, Bounty Hunter, Rebel Assault I ja Rebel Assault II.

Star Warsin ulkopuoleltakin on luvassa namia: The Curse of Monkey Island, Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge, The Secret of Monkey Island ja The Secret of Monkey Island: Special Edition ovat ainakin tulollaan.

Lisätietoja: https://twitter.com/LimitedRunGames/status/1138168576450473984

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Pitkä Star Control -... Roolipeli Ni no Kuni... >

Keskustelut (2 viestiä)

nflenfoenfjw

13.06.2019 klo 09.13

siis ta gameboylle peleja
lainaa
KyleKatarn

13.06.2019 klo 23.02 1 tykkää tästä

Toivottavasti parantavat varsinkin tuon Rebel Assaultin ohjausta kanjonilentelyjaksoissa.

Nämä kaikki muuten tulevat toimimaan Linuxilla!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova