Tuorein sisältö

Apex Legendsin uusi kausi starttaa ensi viikolla - uutuutena lohikäärmeet ja muutoksia kokenut Kings Canyon

29.06.2019 klo 14.00 | Luettu: 1725 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Respawn Entertainmentin kehittämän ja EA:n julkaiseman Apex Legendsin seuraava kausi starttaa ensi viikolla. Battle Charge -nimisen toisen kauden trailerit paljastavat, että mukana on muun muassa valtavia leviathaneita sekä lentäviä flyer-otuksia. Myös Kings Canyon on kokenut valtaisia muutoksia, sillä jotkut alueista ovat tuhoutuneet ja joitakin on taas rakennettu uudelleen.

Mukaan saapuu myös EA PLAY -tilaisuudessa paljastettu kymmenes hahmo, 22-vuotias Natalie “Wattson” Paquette. Wattson on insinööri, jonka kykyihin kuuluvat esimerkiksi sähköiset seinät ja muurit. Battle Chargen Launch-trailerissa nähdään vilaukselta myös tietokoneella hakkeroiva tuntematon hahmo, jonka epäillään olevan Apex Legendsin seuraava uusi hahmo Crypto.

Uuden sankarin lisäksi myös asevalikoima saa laajennuksen, kun arsenaaliin lisätään voimakas LMG-ase L-STAR. Battle Charge -kauden myötä saapuu myös uusi maksullinen Battle Pass, joka edelliseen kauteen poiketen tuo mukanaan esimerkiksi päivä- ja viikkotehtäviä. Tavanomaiseen tapaan Battle Passista on myös lunastettavissa erilaisia kosmeettisia asioita. Kaiken kukkuraksi tulevalla kaudella päästään käsiksi vielä Ranked Play -pelitilaan, jossa pelaajat lajitellaan kuuteen tasoon osaamisen mukaisesti.

Apex Legends Season 2 Battle Charge starttaa 2. heinäkuuta.

Lähde: Eurogamer, EA


V2.fi | Miia Lyyra
< HAVU Gaming ja Prism... Steamin kesäalennuks... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova