Tuorein sisältö

Blizzard aikoo jatkossa puhaltaa pelin poikki, jos havaitsee huijareita Overwatchissa

14.07.2019 klo 11.00 | Luettu: 6219 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Blizzard kertoi uusimmassa tekijäpäivityksessään lyhyesti Overwatch-peliin liittyviä viimeisempiä uutisia ja näihin kuului muun muassa tieto pelihuijaamisen vastajärjestelmän seuraavasta kehitysasteesta.

Jatkossa järjestelmän havaitessa huijarin Overwatch-matsissa, peli tulee automaattisesti lopettamaan koko ottelun. Kuitenkaan kukaan muu pelaaja paitsi huijari ei tule joutumaan rangaistustoimenpiteiden kohteeksi, eli pelaajien ei tarvitse pelätä Skill Rating-tasonsa putoamista.

Overwatch-pelin ohjaaja Jeff Kaplan kertoo videolla, että huijaajat tulevat joutumaan erittäin kovien toimien kohteeksi, mutta tarkempia yksityiskohtia uuden järjestelmän toiminnasta tai käyttöönotosta ei vielä kuultu.

Samassa tiedotteessa Kaplan kertoi, että Overwatchinin perinteinen kesätapahtuma Summer Games tulee olemaan tänä vuonna hieman erilainen aikaisempiin verrattuna. Se tullaan järjestämään hieman aiemmin kuin muina vuosina ja uusi pelaajahahmo tullaan paljastamaan vasta myöhemmin.

Blizzardin lyhyehkön tiedotteen voi katsoa kokonaisuudessaan itse alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< The Division 2 suunt... Uusin Tetris 99 Gran... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

15.07.2019 klo 00.41 7 tykkää tästä

Oikein ja luonnollista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova