Tuorein sisältö

Kickstarter pisti kunnianhimoisen MMO:n jäihin, vaikka rahankeräystavoite täyttyi

16.07.2019 klo 12.10 | Luettu: 1970 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Killerwhale Games -pelistudio haki Kickstarter-kampanjassaan RAW-pelilleen 70 000 euroa ja sai yli 170 000 euroa. Nyt sivulla kuitenkin lukee, että Kickstarter itse on pistänyt projektin jäihin eilen. Mistä on kyse?

Gameindustry kertoo, että virallinen syy on se, ettei kampanja ollut "rehellinen ja selkeästi esitetty". Käytännössä vaikuttaisi siltä, ettei 70 000 (tai edes 170 000 eurolla) olisi mitenkään ollut mahdollista tehdä sellaista peliä, jota saksalainen Killerwhale lupaili.

RAW olisi ottanut vaikutteita GTA Onlinelta ja Rustilta ja siinä olisi ollut mahdollista pelata täysin avoimessa maailmassa, aloittaa yrityksiä, rakentaa taloja ja ryhtyä poliitikoksi tai vaikka rikolliseksi.

"Ohjeistuksemme mukaan tekijöiden pitää kerätä sellainen määrä rahaa, että projekti saadaan tehtyä ja rahoittajien palkkiot toimitettua", kommentoi Kickstarterin edustaja. Killerwhale oli myös ilmoittanut tarvitsevansa lisärahoitusta muualta.

"Totta, peliämme ei voi tehdä 70 000:lla, mutta kukaan ei sanonut, että siinä on kaikki rahamme. Meillä on muitakin rahoitusmenetelmiä", vastasivat pelin kehittäjät kampanjan FAQ-sivulla. He myös totesivat, että koska peli ei tunneta, he eivät voineet suoraan pyytää 300 000 euroa.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Amazon työstää Lord ... Alienwaren perustaja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova