Tuorein sisältö

Uusi käänne Nintendo Switchin Joy-Con-ohjainten drift-ongelmassa - Nintendo korjaa ohjaimet jatkossa ilmaiseksi

24.07.2019 klo 19.00 | Luettu: 5202 kertaa | Teksti: Miia LyyraUutisoimme aiemmin kuinka lakifirma Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith syyttää Nintendoa Nintendo Switchin Joy-Con-ohjainten "drift" -ongelmasta ja kerää tällä hetkellä pelaajia mukaan suureen joukkokanteeseen. Tilanne on kuitenkin saanut uuden käänteen.

VICEn lähteiden mukaan Nintendo korjaa jatkossa Joy-Con-ohjainten drift-ongelman ilmaiseksi. Myös aiemmin korjaustoimenpiteistä maksaneet saavat rahansa takaisin, sekä mahdollisissa tulevissa ongelmatilanteissa ohjainten palauttamiseen ei tarvitse toimittaa ostokuittia.

Nintendo antoi myös VICElle virallisen lausunnon, jossa yhtiö painottaa tuotteiden laatua, mutta myös niiden kehittämisen tärkeyttä. Nintendon mukaan he tievät, että ohjaimissa voi olla ongelmia ja haluavatkin, että pelaajat voivat pitää hauskaa Nintendo Switchin parissa. Lopussa yhtiö vielä painottaa, että viallisten tuotteiden kanssa voi kääntyä asiakaspalvelun puoleen.

Mitä ilmeisemmin joukkokanteesta aiheutunut julkisuus on saanut Nintendon toimimaan Joy-Con-ohjainten suhteen. Lakifirma ei kuitenkaan toistaiseksi ole tiedottanut uutta informaatiota joukkokanteen kaatumisesta tai etenemisestä, joten nähtäväksi jää miten asia etenee.

Lähde: IGN, Eurogamer


V2.fi | Miia Lyyra
< Ole pahis! Iratus he... Bandai Namco lähtee ... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdfghjkwert

25.07.2019 klo 00.25

Hyvä, että korjaavat. Uskomattoman kauan olivat hiljaa tästäkin asiasta. Toivottavasti saavat myös joy-conit kehitettyä sellaisiksi, ettei driftausta tule uudestaan. Ongelma on ilmeisesti vieläkin hyvin yleinen, eikä ole uutista kuulunut, että joy-coneihin olisi suunniteltu muutoksia vian välttämiseksi.

Ps. On muuten uskomattoman hankala saada tämä uusi kommenttiportsari uskomaan, että olen ihminen...
lainaa
Powerpoint

22.09.2019 klo 12.22 1 tykkää tästä

Huom: Tämä ei koske Suomea kun tästä kysyn heiltä kysyin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova