Tuorein sisältö

Epic Games joutuu raastupaan Fortniten viime vuotisen tietovuodon takia

12.08.2019 klo 22.00 | Luettu: 3820 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVerkkosivusto Polygon osasi kertoa, että pelijulkaisija Epic Games on haastettu joukkokanteella oikeuteen Yhdysvalloissa viime vuoden paljastuneen Fortnite-tietovuodon vuoksi.

Joukkokanteen jätti Pohjois-Carolinassa asianajajatoimisto Franklin D. Azar & Associates, joka omien sanojensa mukaan edustaa yli sataa joukkokanteen edunsaajaa. Oikeusjutussa asianajajat hakevat korvauksia Epiciltä riittävän tietoturvan laiminlyömisestä sekä tietomurron tapahduttua, sen ilmoittamatta jättämisestä käyttäjille.

Tämän vuoden tammikuussa Epic myönsi, että sen järjestelmissä ollut virhe altisti miljoonien Fornite-pelaajien Epic-tilien tiedot hakkereille, mutta tämä oli vasta kaksi kuukautta bugin löytymisen jälkeen.

Yhdysvallat on tunnetusti joukkokanteiden luvattu maa, joten mitään takuita kanteen menestymisestä tai muista vaikutuksista Epic Gamesille ei ole. Kuitenkin jos jostain syystä, ei ole omaa salasanaansa käynyt vaihtamassa sitten viime joulukuun tai jos samaa salasanaa on käyttänyt muualla, kannattanee varmuuden vuoksi käydä vaihtamassa ne.

Lähde: Rockpapershotgun, Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uusi Need For Speed ... ''Ne tuli aseiden ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova