Tuorein sisältö

THQ Nordicilla on ollut taas ostohousut jalassa: mukaan tarttui pelistudioita ja palasia useista pienemmistä

14.08.2019 klo 10.24 | Luettu: 927 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


THQ Nordicin kovalla vauhdilla kasvava omistusportfolio on kasvanut jälleen, mistä ilmoitettiin kaikkiaan kolmella eri lehdistötiedotteella:

THQ Nordic (tai sen omistama Koch Media) on ostanut italialaisen Milestone-pelistudion, joka on tunnettu mm. MotoGP ja RIDE-peleistään. Hintalappu oli noin 45 miljoonaa euroa ja lisää maksellaan bonuksina, mikäli homma lähtee toimimaan.

THQ Nordic on ostanut myös teksasilaisen Gunfire Games -pelistudion, joka on tunnettu mm. Darksiders- ja Chronos-peleistään. Hintaa ei tiedotteessa kerrottu, mutta kauppa hoidetaan rahalla, eli osakkeita tai muuta vastaavaa ei vaihdella.

Lisäksi THQ Nordic on ostanut Goodbye Kansas Game Invest noin 4 miljoonalla eurolla. Kyseessä on sijoitusyhtiö, jolla on näppinsä useissa pikkupelistudioissa ja peleissä ja näin ollen THQ Nordic omistaa palasia seuraavista:
Palindrome Interactive
Fall Damage
Neon Giant
Kavalri
Framebunker

Kokonaan THQ Nordicille kaupassa siirtyivät Biomutant-pelin rojaltioikeudet.

Pieni vilkaisu THQ Nordicin Wikipedia-sivulle muistuttaa, että itävaltalaisfirma omistaa mm. Black Forest Gamesin, Bugbearin, HandyGamesin, Piranha Bytesin ja Rainbow Studiosin. Pelinimikkeiden lista alkaa olla jo niin pitkä, että sen voi käydä katsomassa täältä. THQ Nordicin omistama Koch Media taas omistaa mm. Deep Silverin, joka omistaa mm. Volitionin ja niin edelleen.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Lokakuussa julkaista... Suomalainen opetuspe... >

Keskustelut (1 viestiä)

Yazu

14.08.2019 klo 21.40

Aika erikoisia hankintoja. Toivottavasti alkais tulemaan kunnon pelejäkin ja firman pelit sais paremmin julkisuuttakin.
lainaa

Kirjoita kommentti


362


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova