Tuorein sisältö

Sonylta peli Epic Games Storeen, mutta Microsoft ei alakaan laajentaa muille alustoille?

22.08.2019 klo 11.14 | Luettu: 1550 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Microsoftin edustajat ovat vihjailleet siitä, että heidän pelistudioidensa pelejä tultaisiin jatkossa näkemään muillakin alustoilla - ja tästä ovat jo todisteena Minecraft, sekä Switchille julkaistu Cuphead sekä tulossa oleva Ori and the Blind Forest. Uusin uutinen aiheen tiimoilta pistää kuitenkin touhulle takapakkia: The Verge kertoo, että jatkossa moisia suunnitelmia ei olekaan, nämä muutama vain liittyivät voimassa oleviin sopimuksiin. Crossplayta tullaan tukemaan, mutta Halot, Forzat ja Gearsit jäävät Xboxille - ainakin kunnes xCloud-palvelu lähtee kunnolla käyntiin.

Samaan aikaan Gamesindustry.biz uutisoi, että Sony Interactive Entertainmentin julkaisema ReadySet Heroes on matkalla Epic Games Storeen. Sonylta ollaan myös vihjailtu, että PlayStation-yksinoikeuksia voitaisiin nähdä joskus PC:lläkin. Quantic Dreamin julkaisemia pelejähän Epic Games Storesta jo löytyykin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Keskiaikaista sotata... Cyberpunk 2077:n mon... >

Keskustelut (1 viestiä)

jdjdjjfg

22.08.2019 klo 15.32

ms yrittaa nuoleskel nintendoo josko saisi mariota tai jotain itelleen. muut kilpailee niin samal alueel ettei kiinnostakaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova