Tuorein sisältö

Square Enix julkaisi lähes 20 minuuttia pelikuvaa tulevasta Marvel's Avengers -pelistä

25.08.2019 klo 14.00 | Luettu: 2371 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSquare Enix julkaisi ensimmäisen virallisen laajemmin pelikuvaa esittelevän videon tulevasta Marvel's Avengers -pelistä.

Crystal Dynamicsin ja Eidos Montrealin kehittämä päästää pelaajan Marvelin Kostajat-supersankariryhmän eri jäsenten rooleihin ja video esitteleekin pelin alkupuolelle sijoittuvan tutoriaalitehtävän, jossa pelaaja pääsee ohjastamaan muun muassa Thoria, Rautamiestä ja Kapteeni Amerikkaa.

Pelissä esiintyvä tarina on varta vasten peliä varten tehty eikä peli, hahmojen samankaltaisista asuista huolimatta, liity lainkaan Marvelin valtavan suosittuihin elokuviin. Nähtäväksi jää onnistuuko peli erottumaan edukseen elokuvista vai vaikuttaako lopputulos vain leffojen epäviralliselta peliadaptaatiolta.

Marvel's Avengers julkaistaan toukokuun 15. päivä 2020 Playstation 4-, Xbox One-, Stadia- ja PC-alustoille. Pelistä äskettäin julkaistu pelikuvavideo löytyy alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< DICE ilmoitti peruva... Jesse Vainikka ja To... >

Keskustelut (3 viestiä)

nhgmfh

25.08.2019 klo 14.09 2 tykkää tästä

yhen hyvan pelin sijaan nelja huonoa. iron man on raideraiske hulk on ihan liian hidas ja eparealistinen kun yhden auton voi heitttaa mut toista ei. kapu ja leski olikin sitten pum pum ryhmaa. plus yrittaa astua niin paljon leffojen varpaille et eri aaninayttelijat yms otttaa hermoon
lainaa
EiVakuuta

26.08.2019 klo 07.59 1 tykkää tästä

Kapteeni Amerikka näyttää tyhmältä ja olisi pitänyt saada muutenkin alkuperäiset äänet.
lainaa
yus

26.08.2019 klo 08.18 1 tykkää tästä

EiVakuuta kirjoitti:
Kapteeni Amerikka näyttää tyhmältä ja olisi pitänyt saada muutenkin alkuperäiset äänet.


Samaa mieltä.

Thorin ja mustan lesken ääninäytteljät vaikuttaisi olevan samat, kuin uusimmissa Avengers piirrossarjoissa. Mahdollisesti myös Bruce Bannerin. Iron Man sen sijaan on korvattu jollain itselle tuntemattomalla tyypillä.

Onko noita varsinaisten elokuvien ääninäyttelijöitä kuultu missään pelissä vielä? Ei tule nyt yhtään mieleen. Henk.kohtaisesti kuuntelisin mieluummin elokuvista tuttua Thoria ja Iron Mania, mutta mahtaakohan näyttelijöiden palkkavaatimukset olla sillä tasolla, että ei tule kesää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova