Tuorein sisältö

Erittäinen harvinainen kultainen Xbox One X -konsoli ilmestyi myyntiin eBayhin

02.10.2019 klo 22.00 | Luettu: 1658 kertaa | Teksti: Miia LyyraVerkkokauppa eBayhin on lisätty myyntiin erittäin harvinainen Sea of Thieves -aiheinen Xbox One X -konsoli. Laite poikkeaa ulkoasullaan merkittävästi normaalista, sillä konsoli on kauttaaltaan pinnoitettu kullalla. Pakettiin kuuluu konsolin ja ohjaimen lisäksi Limited edition Sea of Thieves -printti sekä figuuri. Virtalähteenä paketissa on US-verkkopistoke.

Kyseisiä Xbox One X -konsoleita on valmistettu yhteensä viisi kappaletta. Laitteet valmistettiin E3-messujen aikoihin käynnissä olleeseen Battle for LA -turnaukseen, jossa kutsutut joukkueet ja Raren tiimi taistelivat toisiaan vastaan. Pelinä oli Sea of Thievesin Arena-pelimuoto. Nyt eBayssa myynnissä oleva konsoli on Raren vastaavan tuottajan Joe Neaten, joka lahjoitti laitteen SpecialEffectille. Kyseinen organisaatio tekee työtä, joka mahdollistaa sen, että jokainen voisi pelata. Työssään he hyödyntävät esimerkiksi erilaisia ohjaimia ja ohjaustapoja, jotta pelejä voisi pelata muutenkin kuin käyttämällä perinteisiä ohjaimia.

SpecialEffect toimii harvinaisen Xbox One X:n myyjänä, ja näin ollen myös tuotot menevät kyseiselle organisaatiolle. Tätä uutista kirjoittaessa konsolin hinta oli 4100 puntaa ja tarjouksia oli tehty 45 kappaletta.

Haluatko ostaa konsolin? Pääset suoraan myynti-ilmoitukseen klikkaamalla tästä. Tarjouksia voi jättää vajaan kahden vuorokauden ajan.
V2.fi | Miia Lyyra
< Fortniten seuraava k... Mario & Luigi -rooli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


708


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova