Tuorein sisältö

Nintendon Mario Kart Touria ladattiin ensimmäisen viikon aikana yli 90 miljoonaa kertaa

04.10.2019 klo 16.00 | Luettu: 2090 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


SensorTowerin julkaiseman tilaston mukaan 25. syyskuuta mobiililaitteille julkaistua Mario Kart Touria on ladattu yli 90 miljoonaa kertaa. Tilastossa rinnakkain ovat myös muut Nintendon julkaisemat mobiilipelit. Erot ovat huimia, sillä Animal Crossing: Pocket Camp sai ensimmäisen viikon aikana “vain” 14,3 miljoonaa latauskertaa. Super Mario Run jäi kolmanneksi 13 miljoonalla latauskerralla.

Nintendolife kertoo, että 53,5 miljoonaa latausta on tehty Android-laitteilla, kun taas 36,5 miljoonaa iOS-käyttäjää on napannut pelin omasta kaupastaan. Kulutus taas on kääntynyt toisin päin, sillä iOS-laitteen omistajat ovat kuluttaneet rahaa Mario Kart Touriin 9,6 miljoonaa dollaria, kun taas Androidilaiset vain 3,1 miljoonaa dollaria.Aiemmin uutisoimme, kuinka Mario Kart Tour lukitsee lisäsisältöä kuukausimaksullisen kausikortin taakse. Passin hinta on 5,49 euroa kuukaudessa ja sillä saa lisäsisällön lisäksi esimerkiksi enemmän palkintoja ja kultaisia arvomerkkejä.V2.fi | Miia Lyyra
< Uudella MediEvil-tra... PUBG Europe League h... >

Keskustelut (1 viestiä)

asdfghjkewr

04.10.2019 klo 17.42 1 tykkää tästä

Tulipas testattua, eikä tämä kyllä pelinä ole kovin kummoinen. Uusien kuskien yms. avaaminen on myös todella hidasta. Ikävää nähdä Nintendolta näin perinteinen loottiboksirahastus.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova