Tuorein sisältö

Fortniten Season 10 lähestyy loppuaan, onko seuraavalle kaudella luvassa uusi kartta?

09.10.2019 klo 22.00 | Luettu: 1752 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Gamesin huippusuositun Fortnite-pelin 10. kausi lähestyy viivästyksistä huolimatta loppuaan, jonka on ilmoitettu tapahtuvan lokakuun 13. päivä.

Sattumalta viime viikonlopun aikana Dusty Depot -pelialueella sijaitsevan raketin yläpuolelle ilmestyi laskuri, joka laskee aikaa alaspäin lokakuun 13. päivää kohti. Se mitä tapahtuu, kun laskuri pääsee nollaan ei ole tietenkään varmaa, mutta loogisin päätelmä on, että raketti laukaistaan ja sen seurauksena pelin kartta kokee taas muutoksia.

Isoimmat spekulaatiot pohjautuvat Fortnite-datamyyrien työhön, jotka ovat löytäneet pelin tiedostoista todisteita jopa yhdestätoista uudesta pelialueesta. Vaikka pelin kartta onkin joka kaudella kokenut muutoksia, niin näin monet uudet alueet viittaavat kyllä vahvasti siihen, että peli voisi saada uuden kartan, jonne mahdollisesti pelaajat kuljetetaan nykyisen kauden lopussa lähtevällä raketilla.

Fortniten 10. kauden The End -tapahtuma alkaa 13. päivä lokakuuta ja nähtäväksi jää alkaako Season 11. heti edellisen kauden päätyttyä vai kestääkö kauden päätöstapahtuma pidempään.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tervetuloa Special O... Tällaiset hevosvoima... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova